Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitav civilizirani svijet treba objaviti rat Kini,uništiše sve sa koronom.
biče rata ...
Jadna naša braća Ujguri! Trbali bi protest organizovati…..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hicemo li i mi ovdje se spremati ili ce te se to vi dole malo prepucavat
Kinezi su zlo za civjecanstvo
Kina je decenijama ulagala u Tajvan i ikada se razvio sada bi ga Ameri rado uzeli pod svoju sapu.
Splemite se za lat
Ove žuće treba prskati hemijom.
Napast ce Tajvan!
Pa zuti manijak he to zadnjih par mjeseci vec vise puta rekao i zato ne znam zasto je to sada vjest, wow! Inace mislim da zuto-fasisticku stoku treba sravniti s zemljom poput su insekata, gdje god mogu nesto oteti otimaju! Istocni Turkestan, Tibet, na moru kod Filipina, Indonezije, Vijetnama, neka ostrva kod Japana, Tajvan svakako misle da je njihov itd. Gladne oci, sve bi da je njihovo. Tek ce biti interesantno kada htjednu onaj dio Sibira od Rusa, koji su slicna stoka kao i oni. Pocnite.
Mnogo ovo kinešče laje.Pojest ce ga njegov narod.Kuhanog sa rižom.
Valjda ide "razloZI su Tajvan i pandemija.." a ne "razlog su.."
Trebalo bi one Ujgure naoružat da vas očiste do Pekinga.
Čusidin 😁
Reci inšallah, Xi.
USA c'è sve I svašta da natakari jedno na drugo zbog koristi Izraela i usa
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO daj rusi ovaj sistem gdje bogati vlada mozes raditi samo poslove mukotrpne fizicki ili psihicki stresno i prekovremeno.. Daj reboot covjecanstva.
Kina izmislila koronu kako bi privukla strani kapital. Dobro napisan tekst samo za one koji kontaju
Kina je trenutno najjaca ekonomska sila na svijetu,blizu da bude i vojna,sto nekima (ugl. SAD-u) ne odgovara.Sve ce pokusat da to ne bude slucaj,pa i bioloski rat (korona?).Nisu dzabe kinezi avionima po zapadu agente slali da vrate virus.
@SarajevskiSmog Nije jos najveca drug. USA je jos uvijek broj 1 i to ce potrajati. GDP USA 22 000 milijardi dolara a Kine 14 000 kao druge najvece ekonomije na svijetu.