Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino Kina i SAD su u stanju da kad kihnu poremete sve fin. tokove u svijetu. Za razliku od SAD stare kap.sile Kina je mlada i sila sa jos uvijek malim zalihama novca i to se odrazilo sa Koronom. Godinama se radi i zivi vise od svojih mogucnosti, to funkcionise dok postoji rast, cim se rast izgubi nastanu problemi. Bez SADa svijet mozda i moze funkcionisati ali bez Kine ne, mnoge stvari se proizvode samo tamo i godinama je kina svjetska fabrika svega i svacega dok ostali samo lijepe naljepnice
U hrvatskoj je veći BDP,ali Kinezi ne rade za Njemačku ekonomiju i ne plaćaju Lidl smetlje meso 13€ za pola kila i nije IKEA ormar 40x90cm 678€ i ne skupljaju po noći boce dok susjedi ne spavaju ko u opljačkanoj porobljenoj hrvatskoj.
Ne prenosite ove utješne propagandne 'vijesti' sa ciljem da skrenu pažnju porobljenih američkih robova amazon i tesla kapitalista sa jahtama oko dubrovnika od propasti američkog bankarskorobovskog sistema. Kakav Doug Guthrie i 'tunderbird' škola i klinac
Amerika kontrolise Kinu, napravila je i isto tako ce je usporiti. Ameri kontrolisu EU, Nato, to je prava imperija. Mogu kako hoce i dokle hoce.
Kod Baketa ostalo na iscekivanju
Bećirović poručio Xi-u : Okrenimo se rješavanju životnih pitanja
Kažu da je spas za njihovu ekonomiju došao kada su prodali pokvarene respiratore nekoj državi iz rektuma evrope 😅
Ma raspadaju se nece docekati 2023..... Ahahahahaha
Čajna