Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene cudi pa ovaj "zakon" nisu uveli i nasi privatnici :) Ne mogu guliti covjeka koji nije jeo niti pio citav dan isto kao onoga koji sebi napravi kuci sendvic od onh 400km plate.
Ti si placena da te vrijedaju. Tako je to svugdje, samo ti to nisi shvatila. Plata je odsteta za uvrede tokom radnog vremena. Malo da te poducim posto si neiskusna.
odgovaraj uvijek tri dana poslije, kad svaris moje misli. Svidjece ti se, i sjetices se kad te sljedeci put uvrijedi tvoj chef, koga isto tako razumijem, jer ti sa svojim mislima radis kod njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji bolesnici, pa ovo je nevjerovatno... I na koji nacin misle zabranit ramazanski post? Prisilnim pitanjem ?
Čuj radi dobrog zdravlja uposlenika. Pa idioti informisite se malo o vrijednostima posta sa zdravstvenog aspekta gledano:
http://zeportal.net/nevjerovatna-moc-posta-unutrasnja-operacija-bez-noza/ Post vec odavno vec promovisu i zapadnjaci i trebao bi se sprovoditi bar jednom godisnje u nesto duzem trajanju.
Žalosna sova Većina ih pogana.
Žalosna sova Većina ih pogana.
Bošnjak ateista.Ima sličnih tebi koliko hoćeš koji vrijedžaju.
Bošnjak ateista.Ima sličnih tebi koliko hoćeš koji vrijedžaju.
Bošnjak ateista.Ima sličnih tebi koliko hoćeš koji vrijedžaju.
Ne diraj te Tiita,islo se u bogomolje,slavili se bajrami,bozici,uskrsi,vaskrsii,postilo se ,laze vam svako ko kaze drugacije. Znala sam stotine i stotine komunista koji su praktikovali vjeru, jer su se uclanili zbog ideala ,cista srca a ne zbog karijere,e ovi karijeristi su vam druga prica.
Eto ih ko SFRJ, samo još da im uvedu mjesec dana pritvora u vojsci ko se usudi da kaže da neće da jede krmetinu...
Što više zabranjuješ to veći kontra efekat stvaras. Zato je propao komunizam.
Komunizam nije propao jer nikada nije bio ni primjenjivan u izvornom obliku u praksi. Propali su "derivati" komunizma kao sto je staljinizam, titoizam, i sl.
Fozolif, odakle si kopipejstirao to 'svoje' mišljenje? Nešto mi poznat slijed riječi i 'logika', kao da sam hor od milion malih papagaja čuo kako pjeva hahahahaha
A jbt. Nisam musliman, ali ne vidim zasto bi bilo ko branio nekom da jede ili ne jede. Stvarno glupost.
Ovi komentari nevjernika srskih kao što su lupa,tanja i ostali domaći ateisti su vam najbolji primjer kakva su pogan od ljudi nevjernici.
kakav si ti vjernik kad ljude zoveš pogan
Kada bi sami nekolicina "islamskih zemalja" kaoodgovor na ovo malo povećala carine za robu iz Kine, vidjeli bi tog spektakla i "vjerskih sloboda". Para buši gdje burgija neće...
Zulum dušmanski.
Mnogobošci ,najveći neprijatelji vjere u jednog Boga .
Pametno.