Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da ih je pojela ajkula ili da su skocili kitu u usta..
Ove Kineze treba istrijebit, sve pojedose i zagadise
jao gledaj gromade ... samo mu se od tuki moze najest 30 kineza
Lokalne vijesti javljaju, na svu sreću čmar nijednog ribara nije nastradao od kite-ajkule.
Može li mi neko reći je li mu ono penis visi na gornjoj desnoj slici? Ja nemam pojma o ajkulama-kitovima (nemam blage veze, nisam znao da ovo postoji uopšte).
to mu je torpedo zaglavio u cijevi... :)
Pric'o je meni tako komsija Ramo da je ufatio jednom kita-ajkulu u Zujevini. Kocegaznati, mozda i jeste, ali hoce Ramo i slagati u svojim ribarskim pricama.
ufatili je u fazi raspadanja, pa uvalili meso po 0,4$ po kg...
boze gromade......kako izvadi toliku ribu iz vode.............dvojica ribara.......kako ubiti uopste ovakvog diva..........