Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponestalo para pa blokirali imovinu Gadafiju! Šta će se desiti sa blokiranim novcem i imovinom? Neke zemlje misle da su toliko moćne da svima mogu soliti pamet - i to vrijeme polako ali sigurno prolazi. Ničija nije do zore gorila!
Dolazi vrijeme kad se bez kine ne može više odlučivati.
@ kontrola, Bumm Google translator je.be.m ti sve mr.tvo i zi.vo deg.enu glupi je.be.m ti svu fam.iliju.. prekini vise sa svojim sr.anji.ma re.tar.du ret.ardir.ani
Naprijed Pukovnice, svi smo uz tebe.
OVAJ FRANCUSKI CELO BI SE IGR`O MALO RATA?! OPET CES TI MOJ SNAJPERE KOD PUKOVNIKA U SATOR, KAD DODJE VRIJEME.
Fredom4Humanity = Sloboda ZA čovječnosti Kod Engleza 4 znaci \"For\" Prevod \"ZA\" ;) Nauci pisati
LONG LIVE CHINA !!!
ShababLibya LibyanYouthMovement The Free Libyan Airforce, have destroyed 2 Gaddafi warships, hit a 3rd. just off Ajdabiya. Fredom4Humanity Sloboda 4 čovječnosti 3,000 specijalnih snaga ostavilo Gaddafija i pridružili se pobunjenicima u Libiji . Vojni analitičar u Dubaiju kaže da pobunjenici moraju posegnuti za \"gerilskim nacinom ratovanja taktika\"http://bit.ly/eUeitW Izvor u Libiji potvrdio napad na Gadafijevo skroviste u Tripoliju, a airbases u Tripoliju i Sirtu. Avioni (Mig-23).
Veceras-@ feb17voices Upravo sam razgovarao s prijateljem u aAjdabiy i on kaže 2 automobila (Gadafijevaca) ušli u grad i oni su uhvaćeni od strane revolucionara.Grad je jos uvijek bez Gadafijevaca. ShababLibya LibyanYouthMovement Ranije cvrkutati o bombardiranju Gardabiyah zračnu bazu u Sirtu bombardiran od strane Ratnog zrakoplovstva Libije Free sada je potvrđeno Brega nikad nije bio u punom kontrolom Gadafi snaga, Ajdabiya sigurno nije i nije bio u rukama Gadafijevih. Al Arabiya: katarski vojnika stići u Bahrein.
tako su kinezi nama kad su srbi imali svu silu zamisljivu i pravili fasirano meso od srajlija.