Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mani lafine i propagande. cuj kina smanjila prodaju dronova. smanjili su jedina ako nemaju na stanju. cim dodje roba ide to opet ko halva. vole kinezi pare neg mater svoju a kamoli rusiju. prodace guzicu ako treba. kina je all about the money,
Al', sta veli Zelenski, ja sam jevrej, u Ukrajini nema nacista, a ovom nacisti salutira sa polu-Sieg heilom, da ne bude preofirno🤪😂🤪😂🤪😂 https://x.com/ajenglish/status/1706405714548461671?s=46&t=2rQCrMABbTQnZNsiby348A Bez Trudeauove ostavke i njegovog kompletnog establismenta ovo je prdina bara.
Pa neka USA kupi od Kine i proda Ukrajini. Svi dobri...
Ameri su odlucili da ne uplate nove 44 milijarde dolara Ukrajini i to se moze nazvati pocetkom zavrsetka rata. Naravno, pobjednik ce diktirati uslove.
A jesul se oni Kanađani ispričali za onog Nacistu što su mu aplaudirali kao biva oni nisu znali da je lik nacista, a jel se Zelenski ispričao koji je skakao od sreće i aplaudirao nacisti?
Dzebrajilaga A jesi se ti ispričao nacisti možda? Od kud sad neko aplaudiranje nacistima a zar oni nisu govorili da se bore protiv nacista a vidi iznenađenja oni aplaudiraju nacistima
gooUser1692077898 još je čudnije što Zelenski jevrej aplaudirao nacisti, koji racku se dešava
klix spijuni dobro otkrili prikrivenu stvar
zarez te handri pasa