Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sila sa istoka!
Diktatorski savez
2025 će da bude kritićna
Pogledajte malo kanal od Christopher Jon Bjerknesa na YouTubu. Mi smo već u trećem svjetskom ratu, a cilj je da se svi "Gentiles" medjusobno poubijaju. Napisao je i knjigu "Beware the world to come" koja je bas dobra.
fino
Sreća ne ma ih punk 1,7 mlrd skupa
Rusi na vježbe šalju krstaricu Moskvu i ratni brod Sergej K(G)otov iz sastava čuvene crnomorske flote.
Meni je svak ko je kontra Amerike i njihovih saveznika dobar, j.bo ti to
@h8er usrašhki majmune covicevski zapad je nama Bosnjacima uveo embargo i na kraju je vas i jedne i druge agresore nagradio na dejtonu a jedini Istok je nama Bosnjacima pomagao sa slanjem oruzja i hranom (Pakistan i Iran) i hvala im vjecna 🇧🇦❤️🇵🇰❤️🇮🇷
Ali ti je hapa sa mrskog zapada
Udara se kontra Amerima, tako i treba!
jaka kontra 🤣