Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takodje je i uvreda kada vi opstruisete istragu vezano za porijeklo C19. Citav svijet je u pm zbog vas i vasih peksinluka.
inače , jesi siguran ? Kinezi tvrde suprotno da je virus pušten iz Fort Detricka bio laboratorije u SAD-u, samo amerima je tako nešto moglo pasti na pamet bez grižnje savjesti.
Zašto ameri onda ne bombradiraju Kinu jer se poslužila bioterorizmom pa zato što virus nije iz Kine. Niko ama baš niko osim Trumpa nije optuživao Kinu.
Ozbiljna uvreda je postojanje nakaradnog režima kakav je u Pekingu.Uvreda za civilizaciju,za inteligenciju,za ljudski rod.
inače ameri pobili pola bliskog istoka tj muslimana a vi im i dalje ližete kitu.
Pa nema đavola na zemlji skojim ne pravite tajne ugovore.I ti nekom o lizanju kite.Mrš !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
shebase svijet sismisima ogavnim, ubise vlastite ljude samo sto su druge vjere u 21 vjeku ...
Budite uvrjeđeni ko vas jebe.
Fuj Kina, fuj. I prestanite jesti šišmiše.
To je diplomatija na djelu: jedni bojkotuju, drugi se uvrijede i idemo dalje u biznis bez rata. Bravo!
To znaci da ce samo 5/6 zemalja ucestvovati na olimpijadi 2022 Kina ,Risija Indija S Koreja Iran i Srbija eventualno Afganistam ako se spreme dovoljjno na onim trampolinama
Kina nije demokratična i pravična, ali je respektovana od strane mladih Bošnjaka u puno većoj mjeri nego SAD. Zašto? Zato što imaju efikasan sistem vladavine. Jedan vrh, kako kaže, tako se postupa. A ne kao SAD, republikanci jedno, demokrati drugo, pa ne znaš više ni kome vjerovati...
Kinezi su počeli ozbiljno da spustaju kolonijaliste sa zapada. Na ostre izjave predajednika USA i premijera Britanije odgovara glasnogivirnik ministarstva i ambasodor Kine u Londonu, zapadni kolinijalisti nisu vrijedni toga da im odgovori predsjednik velike Kine ili makar premijer. Imaju pametnijeg posla.
Super, barem nece biti dopingovanih americkih sportista.
Odakle je ono krenuo virus i ko je ono pokušao da zataška izbijanje pandemije???Ne mojte nam vi o uvredama.Cijelu planetu ste o jadu zabavili.
Amerikanci nemaju obraz kao pojam, i nisu uopšte svijesni kolika je to uvreda jednom narodu koji gleda na obraz, a rade to za sitne dnevnopolitičke potrebe
Još od WW2 (Japan) sankcije se uvod ratni sukob, isto je bilo s Irakom, Libijom, Sirijom i skoro će s Rusijom i Kinom. A jučer je bila takva rasprodaja dionica tehnoloških kompanija (Bezos i Musk) da sve ukazuje na veliku krizu. Musk je čak govorio o raspadu civlizacije.
Podrška Americi. ❤️
Kineska vlada he uvreda za covjecanstvo
Ja stvarno moram kao Bošnjak priznat da su ovi Ameri budale teške...Sve zla što ima u svijetu oni ga proizvode,onaj Putin je gospodin za njih...Mi na Ruse gledamo negativno zbog ovih krezavih karpatlija ali Rusi nisu loši