Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objasniti Novinaru da nije LABARATORIJ nego LABORATORIJ! 💪🏼
@saraj877 Pravilni posrbljeno-pohrvatski.
@GlasRazuma Očekivao bih da paziš kako napišeš rečenicu kad već pišeš na "Bosanskom". Mislim da se na svakom jeziku koristi O i da je ispravno. Ne znam zašto si uopšte pomislio iz njegovog komentara da priča drugim jezikom!?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kinezima treba zabranit ulazak jer oni su svakako jedna veoma prljava nacija mislim higijenski ,
@borac1992 Higijenski i u svakom drugom pogledu
Sve pomrle od korone proglasiti šehitima!
Nece to nikad dozvoliti .. ne sad dok se tragovi ne uniste..
@x111taysonnnn A slika je Vrh autor tekata nas nastoji usmjeriri na igru asocijacija kina-wuhan- cuke.. hahahhaha...
Jest vas novinar profuro, napiše jednu riječ nepravilno pa se raspravljate šta je tačno a šta nije. Ni jednog komentara o tome šta je novinar htio reći s ovim tekstom.. Jeste li primijetili da kad na Klixu napišeš "tačno" imate ispod crvenu liniju, a kad upišeš "točno" to je uredu.
Momak sa "točno" i "tačno" nema veze sa klixom. To ti je do program koji koristiš za tastaturu i opcija koje si namjestio u njemu npr jezik.... Nemoj se praviti pametan
Kina prenosi ove vrste virusa vec skoro 20 godina. Porijeklo nije ni bitno. Bitno je da malo dovedu u red te njihove pijace i da zabrane prodaju mesa od rizičnih životinja, šišmiša i njima sličnim.
zato i mi odbijamo vakcinu.
Sto li Boze...???
Najveca gamad na planeti.
Cuj odbija. Pa ko vas pita debili jedni!
@Mala12Mumi13Mala14 Pa jednostavno, istragu bi trebalo započeti iz Wuhana, a oni ne daju ulazak u Wuhan. To je isto kad bi tebi komšija htio ući u stan da vidi da li se smrad u zgradi širi iz tvog stana. Možeš ga pustiti, ali realno svi znamo da nećeš.
Ovaj virus je sigurno iz labora. Kao i HIV. Dugo je trebalo reći istinu
pleme im se zatrlo,gledaj sta ždere pogan
Čuj to nisu za istragu. Obavezno to treba istražiti.
Zlocinacki narod.Trebala ih je korona sve unistiti.Crkli dabogda.
https://banned.video/watch?id=5ea379dde633f3005525d031
https://banned.video/watch?id=5ea379dde633f3005525d031 Ovaj ih strasno sve voli.
uuuaaaa, kerovi