Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo poslali satelit u brazil haha
Mi iz SDA cemo lansirati Bakira kao prvog Bosnjackog astronauta. Naravno kopilot mu je Milorad jer stalno rade u talu. Ruka ruku mije. Volim SDA. Naprijed kirBa ! Mozda gore ima nova audi A8ca.. vrijedi i to lapiti , da se vratis nama na zemlju da nas pokaras.
Ahahahahahaha, prvog bosnjackog astronauta. Pratim tvoje komenatre i vristim.
Lako je tebi, ja vristim od SEXA SDA. Prava sam nimfa :) Evo je*u me 20 godina i jos mi je malo kao i vecini naroda. Volim kad ga stave narodu vise nego hljeba se najesti. Valjda zato i hljeba ne jedemo. Elem volim njihov SEX.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
joj kombinacije,gdje li ce ovaj satelit zavrsiti boga pitaj :)
mi cemo poslati satelit u zemlju..ha ja sta cete sad misevi..niste se sjetili ovog fazona
mozemo li i mi lansirati nasu sestorku.. onaj sedmorku u svemir?