Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se radi o vojnoj ili bilo kojoj drugoj tehnologiji, Amerika je ispred ostalih jer sva tehnologija zapravo i dolazi iz Amerike. Dok ostatak svijeta usvoji tehnologiju, oni su vec dvije tri generacije ispred, ma o cemu se radilo. Dakle, kad se Rusi ili Kinezi previse uskurce tu se uvijek nadje poneki nosac, tek toliko da podsjeti ko je gazda. Ameriku mozes voliti ili mrziti, ali je ne mozes ignorisati. Oni koji zaborave to pravilo brzo se nadju u nevoljama. Pogresno tumacenje americkog blagog stava prema akcijama Rusije u Siriji, dovelo je do toga da milioni glupana i rusofila pomisle da je dosao kraj americkoj vojnoj i svakoj drugoj nadmoci u svijetu. Amerika ce pustiti da Rusija vjezba strogocu dok god se drze plana koji je razradjen i provodi se vec 30 godina. Krajnji ishod se zna, a taj je povlacenje Rusije u svoje prirodne granice, tj Velike knezevine Moskve. I Rusi znaju za to, ali ne mogu nista. Natjerani su da vuku besmislene poteze.
Tako nekako ;)
Ocekujem neku zutu rasu kao velesilu.
ajd ga napadnite ako imate muda, a na kraju cuj njihove teritorijalne vode, koje oni prisvajaju i grade te baze tamo što amer hoce da rasturi, pa njima je veca prijetnja kinez nego rus, rus kenja i lako se s njim boriti ali ovi su gori ...
E moj kinezi , tako to pocinje za par godina ce vas ameri qarati ako ovo ne potopite.
samo treniraju živce da vide kolko su žutalji spremni da idu u daljinu
Amerikanci to opravdavaju kao rutinske operacije u skladu sa međunarodnim pravom.?!? Ovo "međunarodno" čitaj "exkluzivno američko" ...:)))
U suštini ključni spor između Kine i SAD-a je u gradnju vještačkih jezera u Južnom kineskom moru ----------------- O Tito te ebo i novinarstva?
...ti kao da si od juce na Klixu...
Pazi djikana sto je opterecen srbima...idi potrazi pomoc klipane nemoj sramotiti naciju sa tikvim komentarima i takvim nickom...to samo govori koliko si nezreo...a ako imas dovoljno godina onda si zaostao ali bujrum ti.
ma eto im tamo,nek rade šta hoće