Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj se ubio za Parlamenta BiH.. skola- nula bodova.. :D a ima i facu da mu je ono sve bes.k.u.r.ac... de ga eto pogledajte jos jednom.. :D
A ja čitav život učim, borim se, dobar, pametan...a nemam štele ni da budem predsjednik mjesne zajednice pripičkovića.a ovaj genije predsjednik deset miliona ljudi.šta ti je reć sudbina.
Ovaj kao stvoren za S.D.A ,sine javi se Baketu postavit će te za premijera BiH 100% .
ma vidi mu se po glavusi svinjecoj da je plitak!!!!!
Po naslovu dečko je neinteligentan i lijen. Ako je briljiro u matematici kako je bio neinteligentan? Očigledo da zbog ne poznavanja njemačkog nije mogao ni da nauči sve, niti je mogao da kaže sve što je naučio. Bio je dobar gdje god strani jezik nije igrao ulogu. Onda kažu nije dobio ni diplomu. Pa kako će da dobije diplomu ako ga je otac povukao sa školovanja!? Ne kažem da je inteligencija, al brate dragi dečko je normala, igra PS, drrka, malo basketa itd.
Skola ne odredjuje inteligenciju.
Samo da joystick \"plejke\" ne zamijeni kakvim joystickom za interkontinentalne projektile...
DIPLOMANT- SDA POLITIČKE AKADEMIJE
Dali mu je unuk otisao na sahranu Hajde saksovci malo istrazivackog novinarstva
fin decko... dobro je da ovako inteligentni ljudi raspolazu nuklearnim oruzjem
a buduci nasljednik nasao mostar da uci,ma nece puno vise od ovog nauciti
meni je on pravo dobar !
to mali ,sada nastavi gdje babo stade
i sad bi ja trebao se zabrinut
vidi mu se na faci da je glupson!!!!
znaci mrtva Američka propaganda!!!