Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice on manji od makovog zrna ako pokusa pokrenuti rat sa amerikom ....
Nevidim ovu opciju replay?!? Usput da prenesem administraciji da imate neki bug s loginom.Moram da se prvo logujem da forumu pa tek onda mi primi login ovdje. Commi.Eto ja neznam pa me uvjeri.Dajem tu svu širinu da mi dokažeš.Ako dobijem odgovor,šta ja tebi imam objašnjavat to i bandere znaju,onda ćeš mi samo dokazat da si još jedan lažov u nizu koji je povjerovao retorici spin doktora poput onih sa advance-a.Tako,pa da te čujem.
...efendija, širok ti internet a google je solidan pretraživač...vrhunski spin doktori imaju titule "vjerskih velikodostojnika"...
...uzeću za primjer "svoju" vjeru (mada sam ateista)...hrišćanstvo 2000 i kusur godina spinuje o raju, paklu i šta li još ide u paketu s' tim...i pučanstvo se prima...i prima...i prima...jarane moj dobri, nema ni stranke, ni ideologije ni carstva koje je toliko spinovalo...pa ti sad vidi...
Šejh Osama nikada nije bio američki igrač.Al-Kaida nikada nije bila niti je sada američki igrač.To su perifedne laži šiitskih svećenika da malo zapale raju u svojim žestokim govorima protiv Zapada koji su bili i ostali samo govori. Al-Kaida je nastala kao reakcija na Američki ulazak u Biladul Haramejn,dva Sveta Harema tj Arabijski poluotok.Kada je Irak htio napasti Kuvajt Osama je nudio vlastima Kuvajta da će dovesti mudžahide da odbrane tu zemlju.Međutim oni su pozvali Amere koji do dan danas nisu otišli.Al-Kaida je jedina na svijetu koja se suprostavila Americi oružanim putem to je ono što je OČITO.Osama je jedini koji se oružjem suprostavio Americi.Amerika je ušla u islamske zemlje prije samog nastanka Al-Kaide.Jedina oružana skupina koja se čvrsto drži Islamskih principa.Nikada nećete naći ni jedan validan dokaz za te pričice.Ali šta će vama dokaz kada vam Advance donosi objavu,vjerovatno od šejtana,dali iranskog ili ruskog nije bitno isti je to millet.
...efendija moj dobri...o bliskim poslovnim vezama familija bush i bin laden već i prvačići znaju..."nestašni" osama je raspalio branit vjeru u avganistan kad rusi upadoše u isti...te su ga vazda spremni ameri naoružali i obučili (u tišini naravno)...nažalost, njihovu, baš i nije bio nešto efektivan, za razliku od čuvenog "tita iz doline pandžšir"...
Ma samo neka se ratuje, neka nikad mira ne bude nikakvog kad smo svi budale i dozvolimo da ovakvi vladaju gdje se god okrenes,bolesnici koji ne razmisljaju o vrijednosti zivota jednog covjeka!
Ma nema on pojma. Isprao je mozak narodu, i dao povod Americi da postavi svoje baze na dalekom istoku, kao što je "El Kaida" dala povod da se Ameri uvuku na Bliski Istok, pa šta je od njih ostalo? Svi mi znamo odgovor. Eto ti "pametnog vođe"
...samo da ti napomenem da je osama bio američki igrač tokom ruske invazije avganistana...
Commi.original je ovdje u pravu. Osama je bio američki igrać, baš kao i nekoliko drugih ljudi, koji će tek kasnije postati "poznati".
albi ja to klao i to fino prvomu odsjećem uho ito desno pa ondak mu zabijem kurac u ćmar paga jebem dva dana pa ondak ga pustim onakog bezuheta da bidne gluh nato uho pabi ga mlogo izdegenećijo i nakraju biga ubijo atomskom bombom sve u svemu budala je to velka i podržajem ameriku i koreju i veliki selam brazilu navijam za njiha u fuzbalu