Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nigdje ne napišete da se već mjesecima smanjuje broj letova na sarajevski aerodrom i sa njega. croatia skoro svaki drugi dan ima samo jedan let, austrija isto, adria pola dana u sedmici otkazuje. a posljednja tri dana NIJEDAN LET AIR BOSNIA nije bio, svi otkazani - i za cirih, i za istanbul - evo, provjerite, danas SVA TRI.
- ja ću postaviti upute kako obiti svakog golfa, uključujući i najnovijeg što je izašao. Napisaću sve detaljno i navesti sve načine kako ga obiti... Naravno ja ne želim pomoći lopovima da obiju golfove, nego govorim vlasnicima golfova da bi bolje zaštitili auto.. Ne možete me tužiti zbog toga, jer ja samo omogućujem vlasnicima golfa da zaštite svoj automobil, naravno uvjek će se naći neki lopov koji će to pričitati i obiti golfa zahvaljujući tome.. ali nisam ja kriv.
Ye.bo ti on sestricu...
Aljo fakat nije znao kako postati apsolutni diktator ali zato to odlično zna GULAGumdžija u kojeg se ti vjerovatno zaklinješ j.e.bo. ti on sestru !
I na yotubue se svašta postavlja ilegalno pa su se potrudili da ide sve po zakonu.. a ovaj Kim neće da se prilagodi zakonu, nego hoće da se zakon prilagodi njemu.
a evo artikla covjeka za koga su milioni amerikanaca ubjedjeni da je bio pravi demokrata u kojeg se zaklinju, kao kod nas ova stoka nepismena sto se u alju izmeta zaklinju pa nedaju na njega travka da padne: http://framingbusiness.net/archives/151 procitajte sta je sve abraham licoln radio americkim gradjanima unije (tacnije sjevernog dijela) i njegovi generali. Abraham lincoln je postavio temlje kako se uzurpira predsjednicka ovlast i postaje prikriveni diktator na slican nacin je aljo izmet samo traljavo to radio, bio je izmet previse glup covjek da bi to odradio kao ab lincoln (ili king abe kako ga zovu ameri)
KIme dodji u Bosnu.,.sprijatelji se sa Radonjcicem i nece ti dlaka falit, dok on ne ode u zatvor
To je kao da se pohapse svi koji su gradili ceste jer na njima neki prekorace brzinu.
moj Kime, vidjeli su americki sudovi i vecih y.b.acha od tebe, samo nisi dovoljno nactian, trebao si to davno downloadovati
Ono što hoću da kažem je: ako ne možeš da obezbijediš da ti ljudi ne koriste ilegalne fajlove na nekoj tvojoj usluzi, onda nemoj ni pružati tu uslugu!
debeli gad
Pravo u sridu:))))
- ja ću vam reći kako da obijete svaku radnju, većinom ove veće, kao što je Mercator. Biće objašnjeno sve u detalje, koje najbolje prevozno setstvo koristiti kada se obije, da možete što više odvući, kako se riječiti čuvara.. Naravno, ne možete me tužiti. Ja ovo postavljam da bi vlasnici firmi kao što je Merkator mogao se zaštititi, tako da ga ne obiju.. Naravno, uvjvek će biti neki lopov koji će pročitati ovo i naći neku radnju koja ima taj propust i ukrasti šleper robe.. ali opet, nisam ja kriv. Ja sve želim javno da iznesem, da svi znaju, zato ovo ide na wikileaks, jer NAROD IMA PRAVO DA ZNA!
@Agron P veoma poučan blog :D
jedva je stao u kadar