Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbilja je nevjerojatna lakoća kojom mediji ignoriraju odrezane glave policajaca u Kijevu.
Znači i oni su pravno jebani...
Sjecam se pocetka ukrajinske krize prije nekoliko sedmica i sjecam se kako je 95 % citalaca ovog portala bilo za skidanje Janukovica, podrzavalo demonstrante u svemu sto su uradili , koliko god da je okrutno i besmisleno bilo. A citam danas, druga prica potpuno. Ili se ljudima otvaraju oci ili ova nasa masa nema svoje misljenje, nego im ga mediji uspostavljaju u njihovim sopstvenim glavama, pa se ono mijenja kako koji vjetar puhne. Ja bi volio da je ovo prvo, da su ljudi ipak progledali. I dalje ne svi, ali sad se vec moze reci , jedan dobar dio.
kad kazem laku noc znaci laku noc!!!!! hahahah
CCC...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Change the woooorld make it better placeeeee... for you and for me and the other human race... sto bi reko Michael Jackson.
Evo sto se tice Rusije i Haga oni haski sud nikada nece priznati primjer: >>>>Počasna nagrada sa simboličnim nazivom "Za vernost zakletvi" biće uručena haškom zatvoreniku, srpskom generalu Ratku Mladiću od strane "Saveza sovjetskih oficira." Ova odluka je doneta na redovnom sastanku Javnog komiteta za zaštitu Ratka Mladića, osnovanom pri Državnoj Dumi Ruske Federacije. Kako je saopštio zamenik predsednika međuregionalne javne organizacije "Saveza Sovjetskih oficira“ pukovnik Viktor Bolotov ova medalja se dodeljuje ljudima, koji su, kako je rekao, nam bliski po duhu.
Opet su vam dali u ludari racunare.
to sto ce nekakav savez nekakvih sovjetskih nekakvih oficira dodijeliti nekakvu nagradu jednom ratnom zlocincu ne umanjuje tezinu njegovih zlocina i njegovu odgovornost za iste. tako da... ta je nagrada relevantna koliko i tvoje misljenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nasilje covjeka koji je toliki mlakonja, da nije mogao da se obracuna sa bandom koja je pucala na policiju i ciji su snajperisti ubili vise od 100 ljudi. Nasilje covjeka koji je izabrao izgnanstvo da bi izbjegao jos vece zrtve i nerede, i nije ni pomislio da angazuje vojsku u borbi protiv terorista. Covjeka koji je potpisao sporazum sa bandom i EU, da bi ga oni iste veceri prevarili. Covjek kojeg Ukrajinci i Rusi sa istoka zemlje prozivaju kao najvecu kukavicu jer nije smogao snage da zastiti Ukrajinu od fasista. Covjek zbog kojeg se Ukrajina raspada jer nije uspio da se izbori sa kriminalcima na Majdanu. To je taj "okrutni" Viktor Janukovic.
Bio sam na kratkom i zasluzenom odmoru u tropskim krajevima. Vratio sam se ko nov, spreman za kliks izazove. Pozdrav i tebi, Dunja.
Znači, opet oni politički debili odredjuju ko je kriv, a ko nije. Kad će se suditi Amerima i njihovim podrepašima za ratne zločine po cijelkom svijetu?
pravdu sponzorise drzava koja je sa 2 atomske bombe ubila 500 000 civila za 10 minuta
A ko da im sudi?! Nazalost ne postoji niti drzava niti institucija sposobna za tako nesto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo im prve musterije!!! https://www.youtube.com/watch?v=QDm3UKEuCV0
Šta da vam kažem. Tresla se gora, rodio se miš!