Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu rata,nema ni Rusije,nije to CECENIJA iza koje nije stajao niko,ovdje zapad kroji gace svima a Rusi ima da sute.Neka malo i Ukraince drma,sjecam se njihove nesebicne pomoci u proteklom ratu cetnicima na svim mogucim poljima a onda trke da zauzmu pristinski aerodrum......
vlada je na izdisaju i nema snage osim da dignu vojsku sto je upitno. imaju ca 8-10000 policajaca i nesto specijalaca ali i tu su vecina ukrajinci koji najradije ne idu na svoj narod.
Možda im odgovara ovakvo stanje :)))))
vala kako 48 % BiH zivi na granici sriomastva, a 18 % siromasno.. i kod nas bi trebalo vanredno stanje..
Medjutim mi smo saburli.. pa nas boli za sve zivo pa i nas same.. pa tako necemo praviti cirkus oko parlamenta. Neka pojedinci pucaju rekete, kupuju stamparije, jedu zlatnim kasikama i velicaju zastave svojih sela. http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
Sramota sta se desava u Ukrajini dok citav svijet gleda! Tamo ce da izbije rat i milioni ce da poginu a nikog nije briga, sramnooo!!!
A sta bi po tebi "svijet" trebao da uradi umjesto sto gleda i na koga mislis kad kazes svijet. Pa i ako izbije rat izazvace ga sami gradjani a ne vlada.
Ma kakav rat i ako dođe do toga Rusija će ih uzeti pod svoju vlast i nema rata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)