Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaigrace mecka i pred bijelom kucom kad tad. Nemozes vijekovima po svijetu ubijati neduzne ljude i ocekivati dobro.
hahaha evo i moralita. Ali ljudi se ubijaju vijekovima. Carstva nastala na ubijanjima trajala su po 500-600 godina. I ti govoriš da će propasti USA.
@PixelSnake Jedba čekam da se prijavim u UNPROFOR red je da im vratim uslugu?!
Trump mora slusati svog zeta
Pozdrav dobrom narodu Irana. ❤️
Dovoljno je pogledati sliku iranskog predsjednika pa da znam za koga navijati.
Dolje Velika Sotona, Allah ga prokleo. Dolje i sa prokletom Malom Sotonom koji je uzrok velikog nereda na Bliskom Istoka. Smrt cionistima i Trumpu.
treba unistiti ove zadnje dzepove feudalnih fanaticno - diktatorsko - vjerskih sistema. znaci, iran, svi arapi za pocetak. onda idemo na kinu da im mjenjamo sistem. znaci, necemo ratovati sa kinom nego cemo drugacije to raditi. to iziskuje vremena. do tada cemo da razhjebemo ove arape i turke a kod oni panu, pada i rusija, turska i ta sranja. e onda ima da bude rahat na zemlji.
@katonio Allah te nagradio, ispravno govoris.
"Ovog predsjednika čeka ista sudbina kao i njegove prethodnike, Busha, Regana... Svi oni će otići u historiju", rekao je Khamenei. Pa naravno, za razliku od tebe koji si se nakačio narodu na vrat do svoje smrti.
ja samo znam da oni imaju danas vrhovnog hodžu pored kojega ne može proći ništa, džaba im izbori kad je on glavni u svemu
nek ste vi naftu digli....udri po narodu...sad naspes za cenera i samo vozi po potrebi :))
Najluđe su ove države kojima je glavni cilj napraviti nuklearno oružje a narod im živi ko kerovi. Pakistan ima nuklearnu bombu a Pakistanci bježe u Bosnu. Je li iko ikad vidio da je neko pobjegao u Iran da živi, naravno da nije. Možeš samo vidjeti da bježe iz Irana.Takve države ne treba podržavati ni pod razno.
Eto mi nemamo ni nuklearke a svi bjeze iz ove vukojebine nemamo mi kome sta govoriti ....
Iranci i Pakistanci su došli u Bosnu, upravu si. Ja još nisam čuo za Bosanca koji je otišao u Pakistan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
siije nisu muslimi
@Mojnik na selam se ne odgovara novotarima
@nedajumimira gdje piše da nisu muslimani? Koliko znam, klanjaju, poste, zekat davaju, hadz obavljaju... Valjda su meduze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi dođu i odu samo ti osta 30 godina