Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja portala talib i asad komentarisu asad zestok a talib poglup, TALIBE gdje ti crpis informacije radis li ti igdje ista ili samo pratis novosti sa bliskog istoka da sam na tvom mjestu malo bi zakocio cini mi se da si ovo uzeo puno srcu i moglo bi ti nastetiti zdravlju pogotovo sada kada teroristi podju prelaziti kod ovog tvog jare asada hihihih. A i ti asade gdje nauci te psovke uh brate puno psujes da bar postoji razlog ali hajde samo nastavite ovaj portal i jeste svakako kako se kaze nakaradan i proizraelski pa samo derite.
Pa opozicija je iznijela svoje stavove,oni žele islamsku državu koju su nedavno proglasili a kasnije ponovno uspostavljanje hilafeta. Ako mislite da je Sirijska nacionalna koalicija predstavnik opozicije onda pitajte narod koji sve više i više podržava Džabhat en-Nusru istinske zaštitnike naroda a nikako ove pro-zapadne izdajice. Šta ustvari Keri brblja?Sada kada je islamski dio opozicije postao najjači na terenu oni bi zaustavili rat pa i po cijenu dogovora sa Assadom. Da je u kojem slučaju sekularna SNC preovladala među pobunjenicima a nije,onda bi dobili oružje od Zapada i ne bi ništa bilo od pregovora. Uglavnom i ovaj pu mudžahidi su razočarali i istočne i zapadne kjafire.Šta da vam kažim osim,crknite od muke Islma država Sirije je rođena. :)
ni qrac nije gluplji od tebe, njega gurnes gdje treba i on radi svoje a tiiii a tiii gdje god de gurnu pljujes bjelo pranje fuj kretenu glupi, o kakvim ti pobjedama pricas i izraelci vam pomazu pa nista jutros jos jedan gradic manje ... Znam niste ocekivali hezbolah i iransku gardu ali jbg i vama stizu sa svih strana ali gdje ce te mesarima jagnjad mala........ Konju jedan Keri vas naoruzao i sada vam nevalja kada su vas mesari rasturili heheheh....
TALIB Zaboravi ti si izgleda novokonponovani musliman koji je spoznao vjeru 1992 i stanovnik drzave bočinja ... POGLEDAJ http://www.youtube.com/watch?v=mP34d36sfAo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)