Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo pohvala na ocuvanju demokratskih vrijednosti, a sad kako cemo ovaj Jemen zauzeti i daj treba Izraelu donacija od par milijardi pa pogledaj preko sestrica moze li to zavrsiti....
bagra najveća na svijetu.ameri i suniti
U Saudijskoj Arabiji se kažnjavaju žene koje provjeravaju mobitele svojih muževa, to smatraju kršenjem zakona. Bičevanje. Žene u Saudijskoj Arabiji nemaju nikakva građanska i ljudska prava. Žene u Saudijskoj Arabiji nemaju pravo da voze automobile.....
@NoridCMHgI To je vehabizam i sektaštvo. Šerijat nigdje ne kaže da se djeci trebaju kidati ruke i surovo kažnjavati ženu. Sam poslanik je rekao da su svi muškarci jednom u životu bili ispod ženinih nogu. Ovi današnji kvazimuslimani i keršćani se trebaju više obrazovati religijski jer sramota je da jedan ateist zna više o njihovoj vjeri od njih samih.
Da li je istakao njihovo demokratsko društvo kao primjer!
@johnnysinsmofos buahahaha idiote, smiješno si glup
@johnnysinsmofos Čovjek je u pravu,kada neko kaže istinu nemoj to gledati kroz nacionalnu"prizmu" s.arabija je jedan od najrigidnijih režima svijeta,problem je što su SAD-e negdje 50-tih potpisali sporazum sa vehabijama u smislu trajne zaštite,s.Arabija je defakto američki teritorij,vehabije su dobile dosta američkog naoružanja,avione,helikoptere,tenkove i plus zaštitu namoćnije sile svijeta.
Kad će te u svoju guberniju uvest demokratiju?