Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko im kaže, haj keri majke ti ne seri.
Amerika moze da mjenja granice a mi ne mozemo!!! Jao Keri pedercino!!! Sta Keri kazes za Kosovo???
Ne poredi Kosovo vasu bolnu tacku, za cije otjcepljenje je kriva vasa nacionalisticka radikalna zlocinacka politika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Polako steze se obruc oko Rusije,jes da su rusi opasna gamad,al ovi su opasniji ološi.
aaahihihihihihihiii...stezu se nozice bosnjakinja u siriji oko dzihadista :)))))
andric nista niste ni vi bolji ,cak i 1000 puta gori ,to ste dokazali iz skore proslosti,zato uzmi deku i pokrij glavu .
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Najlošija administracija Amerike u historiji, iz više razloga.
zabavno mi je gledati kako se pogotovo po pitanju rusije ljudi po automatizmu podjele po nacionalnoj pripadnosti. logika,analitika i druga znanja se potisnu u stranu na ustrb "najobjektivnijeg" ugla-acionalnog. nebitan je nivo znanja,obrazovanja ili iskustva komentatora kad je taj je taj nacio-narodno-vjerski dio superioran.
Kako lijepo napisano!!!
ma levati zaboravili da Amerika ima jedina pravo mijenjati sliku svijeta. ccccc
Ko o cemu, kurva o postenju!
Кад Рус шамар звизне ту брада не расте. Стегните муда па на Русију. Курац !
Bosna treba napasti Ameriku! Svi po 2 kamena u šake i trk preko bare!
Хеј Амери нисте више главни побиједили Руси православни
Ko to nama sada kaže Crna Gora nije srpska? njezinoga hrabrog roda pamti dobro zemlja turska Dok orlovi i sokoli u visine hrane ptiće Crna Gora zemlja moja, srpska bila srpska biće
MOJNE TISRA RISTA.
Ova Amerika je donijela drogu, alkohol, muziku koja kvari svako društvo, uništava omladinu i budućnost... Ja kao musliman ne mogu im biti prijatelj, jer mi je draža pjesnička Duša Ruska.
Pismo majci Jesi l živa, staričice moja? Sin tvoj živi i pozdrav ti šalje. Nek uvečer nad kolibom tvojom Ona čudna svjetlost sja i dalje. Pišu mi da viđaju te često zbog mene veoma zabrinutu i da ideš svaki čas na cestu u svom trošnom starinskom kaputu. U sutonu plavom da te često uvijek isto priviđenje muči: kako su u krčmi finski nož u srce mi zaboli u tuči. Nemaj straha! Umiri se, draga! Od utvare to ti srce zebe. Tako ipak propio se nisam da bih umro ne vidjevši tebe. Kao nekad, i sada sam nježan, i srce mi živi samo snom, da što prije pobjegnem od jada i vratim se u naš niski dom. Vratit ću se kad u našem vrtu rašire se grane pune cvijeta. Samo nemoj da u ranu zoru budiš me ko prije osam ljeta. Nemoj budit odsanjane snove, nek miruje ono čega ne bi: odveć rano zamoren životom, samo čemer osjećam u sebi. I ne uči da se molim. Pusti! Nema više vraćanja ka starom. Ti jedina utjeha si moja, svjetlo što mi sija istim žarom. Umiri se! Nemoj da te često viđaju onako zabrinutu, i ne idi svaki čas na cestu u svom trošnom starinskom kaputu.
Pametno razmisljas... Mi nismo palili Kurane a ni Muhameda pokazivali kako sex upraznjava sa magarcem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i vi ste je mijenjali..
Ako je ovaj Kerry američki dilomata, onda bi mu i Mujo mogao biti predsjedni.
haha XXII kralju :D
Vidi Amera sto su se raspricali. Svaki dan samo balave ko nemocne babe. Stao im neko na put pa se iznenadili. Mislili su da ce terorisati cijeli svijet do sudnjeg dana. Sad ne znaju sta ce od puste brige za Evropom. Nije njima zbog njih, nego im, eto, zao Evrope.
SAD,svjetski policajac, inače brine ih sigurnost svojih državljana jer Rusi mogu iz Ukrajine ispaliti rakete da ih unište, hahah koji kliše od strane Amerike.