Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna se ko je gori, da li vi Ameri ili IS, da je kakve sile pa vas sa nuklearkama i jedne i druge poravnati, svijet bi bio mnogo ljepsi. I kakva je to borba sa IS-om kad su oni vae pudlice.
Da nije žalosno bilo bi smiješno ! Taj isti IDIŠ je vaša igračka, vi iste ga i stvorili, za cilj imate okupiti što više muslimana u jedan "tor" da ih lakše možete istrijebiti, a eto Irak i Sirija il' kako vi volite reći "ne"islamska država se pokazala kao idealno tlo za to ! ;) Baš me zanima zašto je taj vaš IDIŠ šutio dok su palestinska djeca ginula svakodnevno ?!
"Ne"islamska država ima mali ogranak u Palestini, sasvim dovoljno si rek'o. I ajde Boga ti kad ti je već usput daj mi neki članak, vijest, nešto o tom otporu židovima? ;)
"Svi smo gledali kako ubijaju više hiljada ljudi i moramo im staviti do znanja da to međunarodna zajednica neće prihvatiti“, izjavio je Kerry E jbg Kerryno, gledali smo i kako Izrael ubija ljude po Palestini, vecinom djecu i zene pa je to međunarodna zajednica izgleda prihvatila...cak su im neki i oruzje poslali da im ne manjka. Koje licemjerje! -.-
Taman tako....oni uvijek naoružaju likove,pa jih onda naprave neprijateljima...ovo je još jedan u nizu američkih projekata...I Assange i Snowden pišu o tome,samo što raja nema kad da to čita,zabavili se sami sobom...
54:45 skup će sigurno poražen biti, a oni će se u bijeg dati!
Dabogda vas ti isti poravnali