Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbogom, selefijice !
na svijetu postoje samo 2 vrste terorista-sERVI i jEHUDI.Al ovi prci izumiru,otrijebi ih ko stigne,prvo su ih proterali indijci iz provincije gabeli,pa iz majcice rosije,pa su ih 500 god qarali turci,i Hićko u II SVR,pa tito,pa hrvati i usa OLUJNO,pa tetka NATA i UCK,danas ih cak i arapi cerupaju...jadni servi,ponekad mi ih zao,cak i prirodna selekcija ih dotuce,sta ce jadnici
O, pa ti mi daješ serijski minuse bez da čitaš.
KASNO Marko na KOSOVOOO STIŽEEE, naroda Hitler 2 pobio raselio niko neće odgovarati a masovne grobnice kobejagi nevide !!
kad sam vidio ovu sliku kerija mislio sam da je klix preuzeo neki članak sa national geografic, no vidim da sam se prevario što je i logično jer teško je naići na tako podlu i ružnu životinju
"Kerry je, također, kazao da su SAD i Rusija saglasne i o pitanjima neophodnosti zaustavljanja rata u Siriji i mirovnog rješavanja tamošnje krize, te dodao da je sirijska kriza proizvela i ozbiljne poteškoće i van zemlje, odnosno u Turskoj, Jordanu i Libanu." Ko će progutati ove laži? Rusija zainteresovana za zaustavljanje rata u Siriji a i ptice na grani znaju da im je upravo Sirija najbolji kupac naoružanja na cijelom Bliskom istoku? Nekada su diplomate lagale sa stilom, ove današnje jajare su tako blijedi i jadni, misle da samo oni znaju šta se u svijetu dešava! A ni SAD nisu ništa bolje, opšte je poznato da je njihov budžet za "odbranu" (bolje rečeno agresiju), veći od sabranih budžeta za vojsku svih ostalih država u svijetu! Eto ko poziva na mir! Smiješno i žalosno!
Smucalo opet u akciji. MOZETE LI DA OBRISETE LAZNI PROFIL OVOG BOLESNOG COVJEKA? http://www.klix.ba/profil/lejiina_sestra
Hehehe,u redu je klixovci nije u pitanju lazni profil,ovo je profil moje sestre Lejle,upravo mi je javila da je to ona,znaci sve je u redu.
sva ova prica o zaustavljanju rata mi nekako poznata ovako su i kod nas zausta vljali ostavili srbima oruzje a nama uveli embargo *** vam materina
Jadni su oni kojima gospodin sa slike zaustavlja rat.
i nas su zaustavili, taman kad smo bili pred banja lukom da je vratimo.
Ma sta mi rece?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hocete li cekati tri i po godine da ih pobiju ko stoku ko nas? Jedan ljudski zivot je vrijedniji od svih ratova i svih ideala.
je li to citat iz malog princa ili iz nekih bajki od andersena
Oni koji su zapoceli rat u Siriji.sad zele prekid rata!!!!! :) Vjerovatno bice otvoreno neko novo ratiste _:)
sljedeća stanica je iran ali izgleda neće odmah, malo će se sačekati da proklije zasijano sjeme zla između sunita i šiita tako da se fašisti ne moraju previše mučiti. oni će samo dodavati vode kako bi korov što prije narastao. ko i na balkanu, evo ti si primjer jednog takvog korova što je proklijalo na balkanu. korov se može širiti a može se i kultivisati, stvar okoline u kojoj se uzgaja.
samo treba vas korjen ocistiti iz bosanske zemlje,sve bi bilo ok :)