Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bitka izmedju istoka i zapada, vec se politicari ne mogu odlucit na kojoj ce strani vise zaradit.
Kijev nije usred bitke između istoka i zapada, ali je bitka usred Kijeva između istoka i zapada.
Prije mjesec/dva sam na portalu napisao da se moze ocekivati "ukrajinski dejton" i mnogi su se smijali:) danas svi o tome govore onako, na prvu:) rusi su napravili gresku. Obecali su novac ali nisu uplatili!? Naravno da se sve radi o novcu i eu je samo uzela poklonjenu sansu. sda je samo krim upitanju i niko ne postavlja pitanje sta sa ostatkom zemlje, a ukrajinci kao i ostali sloveni; hoce na brzinu i bez razmisljanja o buducnosti.
aaaahahahaha joj, jeste narod ovca, ali jbt nije tolika... vrijedjas nam inteligenciju...
Da je stvarno tako ne bi ti ni imao potrebu da se javljas
nije ali malo morgen! ;)
A vidi zidova al laze...Kao i obicno. Jebo li ti Finci mamaru a ti njemu !
Hahahah Gdje Fincija nađe :D (Y)
Cavadini Da malo pojasnim... ;) FInci - Zidov Kerry - Zidov - Cionista
...keri, ne seri.
Osoba bez karaktera, prevarant, lažov....su neke od osobina koje krase ološe. A to su upravo Hejg i ova američka bitanga Džon Keri. Gledan sinoć na kanalu History američku agresiju na Irak, pa oni nisu štedili od projektila ni biblioteke
hasan nemoj tako crni hasane,cuce te nako,pa ti isti koje kudis su branili vas citav rat