Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi njemu odsjekao penis.
Nisi joj ti život podario da bi imao pravo na isti! G..no šovinističko!
@sorabsadrine To što spominješ nema u Islamu, educiraj se, uzmi Svetu Knjigu i čitaj, prosvjetli se!!! PS. Ako se je predstavljam kao BUDISTA i ubijam djecu... NE ZNAČI DA JE BUDIZAM TO OD MENE TRAŽIO!!!!
@sorabsadrine de ne lapandaj bogati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ja da se pitam odsjeći mu noge ruke onu stvar jezik usi nos , i poslije toga ga baciti mravima
e ovakve tipove treba posuti benzinom male oktanske vrijednosti i zapaliti, sto radi njegove kazne sto radi primjera drugima
Kur'an o djeci govori u ajetu: “Allahova je vlast na nebesima i na Zemlji. On stvara šta hoće! On poklanja žensku djecu kome hoće, a kome hoće- mušku, ili im daje i mušku i žensku, a koga hoće, učini bez poroda; On, uistinu, sve zna i sve može.” (sura Eš-Šura, 49-50) Iz ovog ajeta mozemo zakljuciti da su djeca poklon od Allaha, a isto tako da su i muska i zenska djeca poklon od Allaha. Ono sto god Allah da treba biti zadovoljan. Ne treba panicit ako nema djece (poklona).
Sto bi ga sasijekla 👌
Vidite tu reta rdi ranu logiku: ON bio IMPOTENTAN, a citavo vrijeme krivio zenu. Jooooj, zar nisam imao takvu nekakvu lektiru u srednjoj skoli, o nekom muskarc koji je istukao zenu svoju jer su imali 2 kcerke a on je zelio sina.
Treba mu kitu odsjec al' ne odjednom. Svaki dan pomalo. Nek pati djubre.
i oni antifa-zidovski lobi kazu primite ove (ne)ljude u Europu....
sta bi moj komsija, nema djece 20 god. al znam ih dostsa dobiju dijete nakon dugo vremena.Na kraju krajeva,mozes usvojit