Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sada, u nedostatku indpiracije podizu spomenike Rambu, Bruce Leeu, pavelicu i inim
Mislim da je glupo govoriti o vanzemaljcima,ali da je Tito bio ispred vremena jeste i ostavio je dubok trag u povijesti covjecanstva koliko ghod to neko osporavao.ostavio je hiljade fabrika koje su nazalost rijetko koja prezivjele ove nase kao skolovane i pametne lidere.
Nek oprosti ova gospoda al ja bi njih sve za jednog bravara mijenjao.
Opet Bakirov Mrav2 rese!
dobri spomenici za otvorit javni WC
Ovi spomenici pokazuju svo sivilo mračnjačkog titovog doba... grubost betona ,promasenih investicija, oslikava svu duhovnu bijedu čelične pesnice!
Sve što je izgradila prethodna generacija, danas nam se čini nemoguće, dok će naredna generacija misliti da su to gradili vanzemaljci.
Druže Tito nešto bi te pito, di je moje sa tavana žito, druže Tito život mi je propa nema trave, ni šita ni dopa, Marx, Engels, Lenjin, Tito... Emerson, Lake and Palmer
pitaj Aliju gdje je žito, ako smiješ.
Prosao je 13 juni ccc
Ovo je djelo jedinog i najveceg Allaha i on samo zna ko je i sta je napravio :P
We miss you, Tito.
Vratit će se Tito, kad se ovi budu najmanje nadali
Čuj odbačene su tradicionalne ideje kako ratni spomenici treba da izgledaju! A, kako treba da izgledaju???? To zapravo najbolje Tito zna :D Živio drug Tito!
da bi ostala JUGOSLAVIJA bili bi mi vec i prije njemacke u EU :))
ne seri zapadna njemacka je bila 30 godina ispred jugoslavije
EU nije ni bila potrebna Jugoslaviji, jer je bila razvijenija od većine evropski zemalja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...šta bi ovi današnji guzičari od "lidera" dalči da su 5% ko tile...
Nikada oni neće biti kao naš Tito, nikada !!! :) .
... u zabludi si "SFRJ.Tito" ... Sasvim je uobičajeno da ostanu poslije nečije smrti posmrtni ostaci, ne samo u slučaju prirodne smrti, već i onda kada se pokušaju uništiti ili sakriti. Jel tako ?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Koliko mi koji zivimo na ovom podrucju znamo o ovim spomenicima. Ova tri spomenika sa gornjih slika su fenomenalne. Zivim relativno blizu Sanskog mosta a nisam vidio ni cuo za ovaj spomenik. Predobro!
MOĆ, POVLASTICE I PRIVILEGIJE DIKTATURE: Faraon: .... "nisam ja kriv, već ima neko ko je iznad mene" Tito: ............"ne treba se držati zakona kao pijan plota ......"
...alija..."prijepodne mislim jedno, popodne drugo"...