Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
studenti u oktobru obavijestili prodekana??? A dekan tvrdi da je tek nedavno saznao? Dekane, cijeli semestar nisi ništa poduzeo???? Moglo bi ovdje i tužilaštvo imati posla...
Stvarni broj oboljelih studenata je višestruko veći nego što je ovdje navedeno
Trojka je zlo! Nemam drugu rijec!
Sebija je spasila hiljade zena. Porodila tskodjer! Neznalice i ublehasi smutnju siju, jedino to znsju.
Nadam se da ćeš biti u prilici da te ona liječi. Da više ovakve komentare ne moramo da čitamo.
KCUS RADI SVOJ POSAO. SEBIJA JE BR.1! A VI JE CMOKNITE U DUPE!
Inspekcija, policija, tuzilastvo...svi na KCUS i napraviti konacno reda u ovoj jazbini koju je prisvojila crnogorska falsifikatorka diploma.
KCUS bi trebalo prvo da izvrsi provjeru zaposlenih, narocito onih na visokim funkcijama. Tako da im ne glumi direktoricu propalica i falsifikatorica dokumenata i diploma. Dakle, kao prvo napraviti kontrolu dokumenata koje su prilozili zaposleni prilikom preuzimanja funkcije. Sve one koji bespravno obavljaju funkciju, pod hitno udaljiti iz KCUSa i podnijeti prijavu protiv falsifikatora.
treba zvat Pfizer i nabaviti 4 miliona vakcina, hitno!
A sta kaze kcus na respiratorne probleme djece?? Ima li pertusisa ili se i to krije?? Vakcinisite djecu idioti.
Ima li ista novo za Sebijinu diplomu, znal se sta?
Iza Nove g ustanovili, saće bit da smo uvezli Q groznicu
odjebite
Ovo nije bilo na Face tv i u Avazu… ja ne vjerujem..
Nema sta nas neće snaći