Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I obećali da neće nikad više?
SPC teroristicka crtva nije se ni izvinula upravo zlosrtavljaju djecu :)
Useru, samo ne budi glup, ne tražim puno od tebe da bih te počastio ozbiljnim, argumentovanim razgovorom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad covjek skonta koliko bi svijet mirniji i posteniji bio da nije ovih religija
Hbt ovi katolicki svecenici svi pedofili covjece boziji
E hajde sad u zatvor. Jer je sekularna država, a i da je vjerska, bili bi kažnjeni.
E ako je izvinjenje iskreno, onda možete slobodno nastaviti
ETO IZVINITE, NECEMO VISE...E SVASTA
Ali ali… nemoguce… ovo nije istina, ovo naprosto nije istina… ali ovo se desava samo na bliskom istoku…nigdje drugo…ovo je laz, ne moze se ovo desiti u krscanskim drzavama… ali ali…
O ateisti sa 30%
Genocid!
Krscanstvo nakon Pavla iskrivilo je covjekovu prirodu i uci da uzdrzavanje od seksualnosti vrlina. Ne, ne, seksualnost unutar braka je dozvoljena i Bog je to omogucio. Ako suzdrzavate strast onda se pojave anomalije kao u tekstu.
Kad se ratni zločinac izvine za svoje postupke, on nije bivši ratni zločinac. On je opet ratni zločinac.. Isto vrijedi.
PROTEKTORAT/BEGOVAT/KLEROFASISTICKI UREDAN....Jel hodza iz G.Bukovice ili Kachavenda odgovarao??????? Jest kujac! Toliko o NAMA! #HARDRESET2014-2021!
@user 3369 tako zivis?? Jel?? Ccccc.pojedinac je bitan KAO i grupa.To nesretno dijete, treba deportovati zajedno sa najuzom porodicom u EU...po mogucnosti u Skandinaviju...ta prica ti smrdi kao da si ti taj efendijica iz G.Bukovice.Preispitaj se i zavezi jajca, ne pravi potomke.Hvala u ime svih gradjana i gradjanki BiH.
Bježi Lutko ide Butko...natpis na džamijj u Živinicama, afere pedofilije u SPC-u, Katolička crkva, Sekte...sve su sastavljene od ljudi raznih profila kojima funkcija svećeništva nije prepreka da: siluju, varaju, kradu...itd
Njima će trebati narednih 2000 godina za izvinjavanje za prethodnih 2000 godina. Najbolesnija institucija na planeti zemlji. Od pozivanje na ratove, podofilija, ubijanje - paljenje neistomišljenika, genocid nad ženama itd..
Pedofilske spodobe🤣🤣