Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav nuklearni Iran , kakvi bakrači... Nema šanse da SAD ili Izrael napadnu Iran, aa Iran to sigurno neće prvi uraditi. Imam jednu blisku osobu u porodici koja živi u Iranu i kaže mi da Nedžo Ameriku i Izrael ne šljivi ni 5 posto.
Ma zaboli me za katastofe koje čekaju predsjednika SAD....dosta mi je moje muke :D :D A uostalom, sigurno NY ili Washington nije pratio izbore u BIH
Najveci problem Amerike su ostale normalne zemlje koje ubiru sve plodove slobodnog svijeta a kad treba pomoci ocuvanju istoga, eh onda se povoku ko zadnji supci. A da i ne govorim o ovoj manjini iz tih normalnih zemalja koja sav svoj bijes usmjeri upravo prema Americi. npr. ako iran napravi atomsku i to dovede do mnogih atomskih bombi u veoma nestabilnom regionu, automatski se povecava mogucnost da jedna od tih bombi eksplodira u Evropi, Australiji, Kini, Rusiji, Brazilu, Argentini, Indiji itd. Ali umjesto da se svi ujedine, mora se cekati na americke avione. I naravno onda ce Amerika jos biti i kriva za sve. A cinjenica da nestabilni region nema bombe ce se tek tako zaboraviti. Ok Evropa se malo trznula u zadnje vrijem sa ovim sankcijama, ali zemlje poput Indije, Japana ili latinske amerike mi stvarno idu na q. Rusija i Kina igraju igre a potpuno su svjesne da je nuklearni Iran jednaka prijetnja za njih. Ali na nasu srecu Obama je potpuno ozbiljan po tom pitanju.
Sve je LAŽ,OSIM SMRTI
Kako su same SAD izazvale većinu problema navedenih u tekstu, više me zanima tekst sa naslovom Katastrofe koje ostatak svijeta mora izbjeći nakon izbora novog predsjednika SAD-a?
SAD je zemlja bijelaca? Moš si mislit. 70% su bijelci (računajući i tamnopute Latinose). Iranski arijevci su se miješali sa Arapima ali daleko su oni od nestajanja. Googlaj: Ali Larijani, Ali Khamenei, Mohammad-Nabi Habibi, Hossein Mousavi pa reci da su američki rednecki i gringosi pravi bijelci. Mada na kraju krajeva to nije ni bitno. I mi i Ukrajinci imamo svijetlu put pa se ne osjećamo kao dio te zapadne civilizacije.
Ahirul zeman
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
treba i ovi iran sravniti sa zemljom naprijed amerika e da je bidnulo više precjednika ko buš to se tako radi udri i ožeži a ne ova crmćuga
SAD su posljednja nada bijelih ljudi.padnu li - bit će to konačni slom zapadne civilizacije , života kakvog poznajemo a bijelci kao rasa će potpuno nestati kao što su nestali iz starog egipta ili irana ili sjeverne indije.