Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katalonci uopće nisu Španjolci! To što su ih silom i terorom vezali a sada ih muzu izaziva sve veću borbu, legalnu naravno, za samostalnost! Svim potlačenim narodima želim da uspiju u svojoj borbi!!!
Koliki teror kao republikanci, gorljivi borci za slobodu su Katalonci podnijeli u španjolskom građanskom ratu, koliko ih i dan-danas iskorištavaju da jednostavno podržavam njihovu borbu za samostalnost i izražavam zahvalnost zbog dočeka Hrvata na Olimpijadi '92!
Ima i evropa RS, a nama pamet sole
ih ima jasta spanija Belgija Svicarska i hos neke al nisu ludi ko mi u BiH kod nas ce opet biti belaja i rata
Vecina u kataloniji je prospanska a separatisti na 40% ako i toliko.
tih 40% nisu Katalonci nego dosljaci ili njihova djeca vecinom iz Andaluzije, Extremadure i slicnih vuko j.bina koje je Franco naselio u Kataloniju
Samo nek se raspadaju