Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam se odrek'o dragana, bakira i milorada. predivan osjećaj ☺
Separatizam u trenucima kada se Europa ujedinjuje i ukida svaki oblik medja i obranicenja medju ljudima krajnje je deplsiran i bezuman. Da netko negira Kataloncima pravo na jezik, kulturu i nacionalne osjecaje, onda bih i ja podrzao njihove teznje za otcjepljenjem. Medjutim, njima ne samo da je dobro u okviru Spanjolske, nego su uz Baskiju najbogatiji dio Spanjolske gdje ljudi zive sretno i skladno, pa zato ove politikantske pokusaje Vlade u Barceloni smatram krajnje suludim i stetnim.
Stvarno su mi nejasni. Prosjecna plata u Barceloni 900 €, a u Madridu 500 €. Da je obratno shvatao bih te teznje. Otislo sve u krivinu
Jel ono debili iz RSa kontaju ako se Katalonija odvoji da ce i oni
Ovi gori od nas, još uvijek žive u srednjem vijeku. Što ne naprave tročlano predsjedništvo kao mi. Najbolje političko uredjenje na svijetu.