Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://nemaboga.blogger.ba/arhiva/2009/08/04/2273186 Toliko o mijenjanju svetih tekstova.
Mozda skontaju da se opet morati mijenjati sadrzaj Biblije. Krizarska marva.
I ti si smiješan što spominješ samo katolike i pravoslavce. Odmah si pročitan kao bukvar. Svi ste vi isti jer dijelite ljude i proizvodite isključivost. Što je ono u Pakistanu? Kao da živimo u kamenom dobu.
C.rk.va, kao nepresušni izvor z.l.a, a ovi ka.t.oici i p.ravosla.ci što pokušavaju da relativizuju stvar su smješni...Vi jednostavno morate shvatiti da su vam S.V.ETE knjige tokom povjesti doživjele velike de.v.ijacije...
Nisi upućen, svi su oni u funkciji očuvanje režima bande.
od ovih nekih organizacija i svestenika, muftija, efendija, popova, itd. najvise postujem franjevce, to su jedini pravi cuvari BOSNE!!!
....to bi bila beskraja lista...
Katolička crkva ih jedina i priznaje za razliku od muslimana il pravoslavaca koji su neusporedivo griješniji al nebi priznali nema šanse