Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne daj se raso! free srpska ziveo fasizam
Ne daj se predsednice! FREE SRPSKA !
Karadzic kukavica
@Bosanceros mozda on spava u takvoj svakodnevnoj poziciji uz uzitak i desert donose mu g***o glavnog haskog sudije,,jadnog li suda pravde,JADNO za ETIKU i pravdu,demokraciju i istinu! BiH4EVER!
OVU KREATURU(srpsku) treba pretvoriti u FILTER.Naime,ideja je ovakva:Spojiti mu jedno gumeno crijevo na međunožni visuljak(ako ga uopšte ima) ,a drugi kraj mu ubaciti u facu tako da DO KRAJA SVOG MIZERNOG ŽIVOTA RECIKLIRA VLASTITU MOKRAĆU...u stvari trtebalo bi mu dodati još jedno crijevo...pogađate ONO IZ ŠUPKA
pa on je vjernik, jedva ceka da umre jer mu je \"zagarantovano\" obecanje
A nasi politicari se i dalje sastaju, srdacno cerekaju i rukuju sa RS. Dokle???
Malo ozbiljno. Po protokolu Haskog tribunala, posto Karadzic svojevoljno ne zeli prisustovati sudjenju, sudije odredjuju sam tok sudjenja i izvodjenje svjedoka, dokaza...cak ako isti i ne zeli prisustovati u sudnici. Sutra ce tuzilastvo zapoceti citanje optuznice svejedno ako Karadzic i ne bude u sudnici. U pravoj praksi, ako optuzenik ne zeli boraviti u sudnici moze se karakterizovati i kao slaganje sa iznesenim.
OVAKO IZGLEDA SMRT
@neko iz mase, moguce je, a ti si chuna od muhe. Vidim da se i ponasas po toj tvojo \"vazno je nesto napisati\", a koliko o veze ima sa cinjenicama valjda nije bitno. Bivsa SFRJ je imala nekih 20 milijardi (ondasnjih) dolara duga, a danasnja Slovenija 50-ak, sto nije ni \"20 puta vise\", posebno kada se u obzir uzme infacija, niti je to stvarni pokazatelj raspadajuce tadasnje ekonomije SFRJ, niti ove danasnje slovenacke. Slovenci sto posude to i pametno uloze, kamo srece da smo i mi tako zaduzeni kao i oni, sa istim prospektima i trenutnim stanjem ekonomije. Zato, ne kaki o necemu u sta se uopste ne razumijes, i jeb\'o te dr Jahic i ti njega.
Hmmm, cudi me da se siptarski deggenerik Pipo nije javio do sada sa nekim imbecilnim komentarom?
ja sam bioloski cisti ratni zlocinac al ja odlucujem o svemu pa i o pravdi,samo hriscan hriscna spasava i zajedno muslimana kolje.
ovo je cionisticki sud
commi u pravu si ... ali na zalost, vecina EU politicara bi da ga zastite ... nebi se iznenadio da nam Plavsic, pa i Karadjic u skoroj buducnosti ponovo osnuju politicke partije u BiH ... i to ce biti zahvaljujuci EU. Amerika ovako nesto nikad nebi dozvolila
PREBACITE GA U AMERIKU I TAMO ELEKTRO SOK,NEKA SE VISE NEZAJ... SA NARODOM I ONI U GVATANAMO NISU BILI DOKAZANI KRIVICNO PA SU ISPATILI MUKE ,A ZA OVOGA SMRDLJIVCA I USRANCA IMA I PREVISE DOKAZA-NEZNAM UOPSTE STO MU SE TREBA SUDITI ,NJEMU JE VEC TREBALA DA BUDE IZRECENA PRESUDA TESKI RAD U KOPANJU U RUDNIKU ILI KAMENOLOMU I DO KRAJA ZIVOTA DA NEMA ZENSKE PORED SEBE JER JE ON OSIM GENOCIDNI MANIJAK I SEKSUALNI.