Mahmoud Ahmadinejad
0
"Kapitalizam je na samrti"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citava skripta govora predsjednika Irana http://tangibleinfo.blogspot.com/2010/09/ahmadinejads-un-speech-full-text.html procitaj pa komentiraj a nemoj samo mlatiti jezikom i civiilzovani budite, bez psovki u nedostatku komentara pogledaj u rjecnik ako se neznas odraziti
sto se tice humanizma iran je prvi izaso u susret susjednom pakistanu i udijelio najvise sto se moze pomoci.pa i nama je za vrijeme rata i veliko im hvala na tome.jedina nestabilnost u iranu dolazi s sjeverozapada zemlje uz granicu s irakom?zasto?
Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska? :) Radije neka se Ahmo zapita gdje će Rusija potrošiti naoružanje koje kupuje za 466 milijardi eura, između ostalog i najnoviju tehnologiju od Amerikanaca. ;)
Dobro vas dvojica i Ahmede i Nedžade, zovite nas na sahranu kad bude. Do tada dosta šuplje priče, i de malo humanizma prema \"braći\" sunijama pokažite, podli Perzijanci!
nista novo,znalo se odavno da propada...dok je komunizam odavno skrsen
Pa da, dolazi komunizam
Et zna coban iz Irana.
Mahmoude, nisam tvoje vjeroispovjesti ali se slažem sa tobom u dosta stvari. Nadam se samo da ćeš nam recept kako da izdržimo prelazni period kad dođe veliki udar na ovaj sistem. Mislim da se veliki igrači već spremaju za to, ako nisu već spremni. Daj reci, nama koji imamo 1000-2000 EURA u šteku, kako da prevaziđemo talas udara kad dođe.