Nakon spuštanja Boeinga 767
0
Kapetan Tadeusz Wrona postao heroj u Poljskoj
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha ja , nije bilo Rusa u kontroli leta da ga navode u obližnju šumu . Svaka čast, mada prvo mjesto suvereno drži onaj Iranac od neki dan, kad je bež stajnog trapa sletio samo na stražnej točkove neoštetivši avion. Valjda to nije toliko medijski popraceno jer su u pitanju iranci.
PREDLAŽEM AVIO-INDUSTRIJI DA DONJI DIO AVIONA PRAVI SA FIKSNIM MANJIM I ŠIROKIM ROLERIMA KOJI ĆE BITI NA NEKI NAČIN REZERVNI TOČKOVI ZA VANREDNE SITUACIJE.
U clanku fali glavna stvar: uzrok zbog kojeg se slijetalo na trup aviona. Pretpostavljamo da su bili neotvoreni tockovi. Novinar nas je postedio tog \"sitnog\" detalja...
Postoji li na ovom svijetu jedan članak da psihopate odmah ne reagiraju na način kako to rade čitatelji SAX-a? Zar nije bolje i za vas i za nas da ne preskačete terapiju i redovito uzimate lijekove. @Miki - \"nekakva turska škola\" je jedna od najprestižnijh te vrste u svijetu.
Mogao su pusit BaIijama.
govno
Super se spustio! Garant bivsi vojni pilot. Prednost istocne Evrope je sto su vecina pilota na komercijalnim letovima zapravo bivsi vojni piloti, zato i jesu puno bolji i sigurniji. Na zalost, to sa bosanskim vise nije slucaj, jer je to sad nekakva turska skola, a ne pitomci Rodoca.
Aferim majstore!
dobar naziv za ove dodikovce. krmljani..hahahaha. Bas im simpaticno zvuci a i pristaje. 5+
bilo mu je valai tesko
POLJSKA kultura je ispred divljačke balkanske tačno 1000 godina kod nas tek u daljoj budućnosti očekujte uljudnost i bonton kao što je kod njih već decenijama...
svi smrdi u BiH su krmljani PONAVLJAMO K R M LJ A N I ...............