Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakve koristi sto je priznao... tih ljudi vise nema.....i niko i nista ih ne moze vratiti...
Čitam neki dan u jednim stranjskim novinama gdje stručnjak u ovom poslu kaže da bi ti brodovi mogli komotno džaba da dijele karte jer prihod od kockarnice na brodu donosi dovoljno para da se pokriju svi troškovi goriva, hrane, plata i svega ostalo. Nikome nije bilo u interesu da ga potopi ali ako se već desilo onda će masno da naplate pare od osiguranja. Tako da oni u svakom slučaju hajruju.
meni na dusu al ja ovog lika gotivm pravo,lood je ko struja majke mi
klocu ja sam pisao samo prvi članak...na drugi ti je odgovorio neko iz raje a zabuna se dešava jer si ti GLUP i ne podpisujes svoj REPLY meni svojim NICKOM u nadimak upisi svoje ime...nick...ili sta god hoces sto se mene tice i brojeve... eto koliko si ti pametan i.d.iote
e, da se slučaj vodi na našem sudu pustili bi ga sa kaznom od 50KM, ali sud u italiji...naj... bao je
hej, hajj ma.t.e.r.e. ti vise ne budalesi
zar nije on slucajno upao u camac za spasavanje ?
ne bi ni ja vidio nista da mi je plesacica igrala među nogama. Pokoj dusi nevinim zrtvama!
Hello,my name is Francesco Schettino And this is Jackass...
Čuj, možda je brod bio oštećen i popravka bi koštala cijelo bogatstvo. Sličnu stvar su napravili sa Titanicom, kada su podvalili oštećeni Olympic i namjerno ga potopili, a pravi Titanic je nastavio pod lažnim imenom Olympic.
ma zamo li me k.u.r.a.c sta je on priznao isto ka sti i njih nije zanimalo sta se desava ovdje od 92 do 95
da li je moguce da si toliko glup??? taman posla da neko nasuka putnicki brod koji prima preko 4000 putnika da bi dobio na osteti kad vlasnici zaradjuju nenormalnu lovu na ovom biznisu..
Cekajte ljudi, jel ovo neki brod potonuo???
sasvim moguce...danasnji \"menadzeri\" opustosise kompanije poput nasih politicara bosnu htjeli su da se brod osteti...da bi firma izvukla pare od osiguranja.