Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudo prirode ili HAARP, pitanje je..
HAARP je napravljen za puno vece manipulacije prirodom od jedne obicne oluje ili na engleskom T-storm
Pogledajte: http://www.kurir-info.rs/izgorecemo-zbog-haarp-a-u-srbiji-toplotni-udar-i-do-60-c-clanak-843295
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako se sad svi boje, a istinu neće da prihvate. Ovo je samo opomena Gospodara svih svijetova. ALLAHU EKBER!
Da mi je samo vidit ove klix ateiste i bezbožnike,kakva im je reakcija. :)
Hah, to bi bila reakcija kukavica :)
Ne dozvolite da nam Hrvati ili Poljaci uzmu prvo mjesto u on-line glasanju. Izdvojite 5 sekundi vašeg vremena i glasajte za našu ekipu IAESTE-a, http://65th.iaeste.org/competitions/members-video-competition/submitted-videos/ pored ovog videa kliknete vote Feel our vibe! LC Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. Glasanje možete ponoviti svaki dan.
Sellam tj Mir vama klixovci,, vama koji i pored ovih upozorenja, glavu okrecete pa zna se da cete tako postupati, a da vam se pokazuju cuda i poslanstva, kakva su vec slata vi ni tada ne bi povjerovali a nama koji iskreno vjerujemo, da je sve sa razlogom i Bozijom voljom, nije nam sve jedno, nego smo veoma srecni, sto se blizi dan na kojem ce nevjernicima, crna lica kao ovi oblaci biti !!!
Sellam tj Mir vama klixovci,, vama koji i pored ovoih upozorenja okrecete glavu pa zna se da cete tako postupati a da vam se pokazuju cuda i poslanstva kakva su vec slata, a nama koji iskreno vjerujemo da je sve sa razlogom i Bozijom voljom nije nam sve jedno nego smo veoma srecni sto se blizi dan na kojem ce nevjernicima cnrna lica kao ovi oblaci biti !!!
H.A.A.R.P.
Naslov je nigdje veze kako neko moze da zna sta ce biti pred smak svijeta
Izgledalo je strasno
GLEDAJ IH STO BJEZE KO MI 1993 BJEZITE BJEZITEEEEEEEEEEE OSETITE MALO HAHAHHAHA
Nije mi ih zao valja platiti za pljacku po tudjim zemljama da bi njima bilo super!
Allah je Jedan ,i samo On zna!!!
...molig Boga da u vrijeme odrzavanja "Cevljanske kulturne manifestacije" da ovakvo "lijepo vrijeme",ali u oba dana bez prestanka da rastjera ovo leglo alkoholizma,i svih losih stvari koje proizilaze iz iste...
klixovci su zajebana rasa, oni su već jednom preživili smak svijeta, pa tako sad mogu sa potpunom tačnošću nešto uporediti sa smakom svijeta :)
Allahu ekber
ALIENS
Za ateistu je najlakse da prihvati islam on vec pola stvari shvaca kada kaze Nema boga,samo da jos shvati ono osim Allaha dz.s.A opet kazem pametnim i upucenim i modernim,vama vasa vjera a meni moja.
Strasno, ali i fantasticno. Ponekad priroda covjeka i treba podsjetiti da je ona jos uvijek ta koja vlada.