Potrebno dokazati još jedno čudo
0
Kanonizacija pape Ivana Pavla II za nekoliko godina
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlocinci uvijek postanu sveci. Pogledajte historiju katolicke crkve.....
sjeti se tvojih riječi kada ti se ne bude htio dignuti, a ti to žarko budeš želio.
zasto dopustate komentare na ovakve članke...dovoljno ste čitani da nema potrebe čitanost portala povečavati i ostavljati mogucnost komentarisanja svakom neizivljenom,isfrustriranom,nekulturnom i neobrazovanom ljudskom otpadu....gori ste vi od ovih maloumnika sto vrijedjaju i pljuju na pokojnog Papu
Čovjek kojega su svi voljeli, u životu nisam vidio osobu koja je bila bliže vjeri i Bogu, imao sam čast sresti se s blaženim ocem tijekom posjete u Sarajevu!
bice cudo ako mu se niko ne popisa na kip ispred katedrale
cudo? neko se zaj... ovdje?