Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba da odnosi budu kako treba vjerovatno ce ugurat tursku u eu dobar potez
Njega niko nista nece pitati za 4 dana.
Mi Bošnjaci na čelu sa Husein Kapetan Gradascevicem ili ti ZMAJEM OD BOSNE smo Turke otjerali iz BiH. Ovo nije ni Turska ni Srbija ni Hrvatska. Ovo je Bosna već 1100 godina.
Tačno je da je ovo Bosna i da nije ni Turska ni Hrvatska a ni Srbija. Ali tvoj komentar nema veze sa sa vezom,i ničim nije povezan sa gore napisanim.
cilj mu je "da Njemacko drustvo shvati sve potencijale koje imaju migranti" HAHAHAHAHAHAH Shvaca to civat zapad vec zato ih narod i ne zeli, a tim rijecima mozes samo pridobiti glasove naivinih ultraljevicara
ко zivi тамо vec se zna da Olaf dobio izbore..
Ovaj na ovakve izjave traži od velikog broja turaka koji žive u Njemackoj.
hahaha to dok dobije glasove nepismenih Turaka u Njemackoj a onda ce opet po svom...
Zafalilo par miliona glasova,pa hajmo daj turske za svaki slučaj.
nelupaj gluposti ti turci su dosli prije 40 godina a vise turci nedolaze u de