Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad Ontario? Komandant Mark se prevrće u grobu.
to je opomena za sve koji podrzavaju trojku
U 30 godina. 4 puta dozivio.
Joj kad je kod nas bilo 1999,sve zamraci oslijepices😂
Hahha, sjećam se. Mene isprepadali kao dijete, zamalo da propustim taj fenomen. Sva sreća nisam slušao nikog, bacio pogled, vidio i gotovo. Lijepo za doživjet, nema šta. Dobro da je bilo lijepo vrijeme. Kasnije je bilo djelomičnih pomračenja Sunca, pomračenja Mjeseca itd.
ništa to, kad je Torabi došao u Sarajevo...
samo što tad nije bilo pomračenje su ča nego pomračenje zdravog razuma
Fenomen ko fenomen. Sunce zadje i padne mrak. Sada ce biti pomracenje i dodje ti ga na isto. Sjecam se kada je to kao bilo kod nas ne znam tacno ali sami pocetak 2000-tih jbte govorili da ostanemo u kucama itd. Narod ko narod.
Hahaha jes, 1999. Avgust,moj komsija nije radio taj dan