Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon na sarajevo-x nesta pametno citam ove gluposti kako je stetna marihuana u ovim komentarima i samo se smijem nazalost u BIH necemo docekati legalizaciju marihuane jer tada nebi imali sta da rade nase kolege iz mupa ... osim da ganjaju djecurliju zbog jointa ... ne mogu se seljacima sa brda neke stvari dokazati
ovaj sto gotivi alkohol vise nego ganju ..cuj jarane...kao prvo pivo tako i prvi dzoint je neukusan do bola..drugi malo lakse i jos ako imas malo maste legne to na trecu...u svakom slucaju pod travom neces uvrijediti ubiti ili silovat.. dokle pod tom sljivovicom-votkom jegemaiester viskijem neki narodi ratove vode..vidi pod srbi,rusi irci englezi svabe itd.itd..vjeruj bolje se prima a i jeftinije ..ako imas1m/1m saksije...
Pusio si smece :)
prifati se ti flase, nije ganja za svakoga.
A je.bo ih kanabis u cemu je poenta pusiti to smece? Pa covjece ja sam to samo jednom probao i osjecao sam se ko gov.no - odrapljene oci i mucnina. Koji im je k.urac?
Steve Rolls, hahahahahahaha. Ime mu bas ide uz posao koji obavlja... @procenti A kakav je psihicki poremecaj kod alkoholicara, pa je opet alkohol legalan. So bi reko nas vrli bivsi premijer brankovic, sve po zakonu braco..
ganja! kad ce kod nas legalizovati?
ko da su uslikali ruke šere male noge kako rola
joj odkad nisam cuo pametnu
Korisnici kanabisa dvostruko češće pate od mentalnih problema u poređenju sa osobama koje ne konzumiraju marihuanu, objavljeno je u novoj studiji u Holandiji. \"Procenat ljudi sa slabijim mentalnim zdravljem je dvostruko veći među korisnicima kanabisa u poređenju sa onima koji ga ne konzumiraju\", navodi se u istraživanju agencije za statistiku CBS. Istraživanje, koje je sprovedeno od 2007. do 2009. godine nad oko 18 500 ljudi, pokazalo je da se 20 odsto muških korisnika kanabisa žalilo na mentalne probleme, u poređenju sa 10 procenata među muškarcima koji ga ne koriste. Ova proporcija ista je i kod žena - 28 odsto učesnica istaživanja koje konzumiraju marihunau se žalilo na probleme, a među ženama koje je ne koriste taj procenat bio je 14 odsto. Pušači su se žalili na mentalne probleme poput nervoze, melanholije, tuge i nestrpljenja. CBS navodi da se fizičko zdravlje među članovima dvije grupe ispitanika nije razlikovalo.
stampedo drmokratije.,.,.