Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ćemo i mi do tada zabranit prodaju Golfa II.
Bosna planira do 2135. ukinut lozenje cumura
Konacno jedna dobra vijest od guvernera Newsoma (uskoro buduceg kandidata za predsjednika). Valjda ce nas spasiti jos nekim dobrim planom od silnih pozara sto svake godine gore nekontrolisano. Evo i Tom Cruise ide uskoro film snimati u svemiru za SpaceX tako da ova vijest nije nista neocekivana.
Mi zabranjujemo Demokratiju I prodajeno diktaturu I nacionalizam. Ima da budemo najbogati narod 😁
Ahaa...Sto se to metere ti toliko krve za naftu onda??
Stize nova era definitivno. Kad god se desavala velika promjena bio je neki belaj. Tako je i sad
Ima se može se
Radije bih pješke iša,nego vozio auto na struju...
Najgori saobracaj imaju ubjedljivo u americi. Tu potrosis 3-5 sati na posao i obrnuto. I nase idiote kada slusam i zale se za pola sata od ilidze do bascarsije
@Sprzo307 pa u BIH je problem što ti treba pola sata za 10 kilometara
Kakvo je to auto na struju,pa nisam dijete.Ona mala Greta unistava sve
@gooUser484838394855 Kakve veze to ima sa Gretom? Već se dugo istražuju auta na struju i dalje se treba istraživati jer će nakada ulje nestati.
Da si ziv i zdrav vec postoje auta na struju 10x bolja od svakog benzinca i dizela, ne znam. Jesi za Teslu cuo??