Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj broj nije ime kompanije nego broj leta. Znaci Scoot Airways ili Kuwait Airways. A ne “kompanija Kuwait Airways 103” 😁
Izbjegavaju Hin ko sreca Bosnu😂
Pa mi u Dyncorp kad smo letili za Afganistan iz Dubai jos 2010 nikad nismo letili preko Irana uvijek je kruzio avion i letio preko Pakistana.
Izbjegavaju ga ko što mene cure izbjegavaju otkad sam rođen. Onda se pojave savjetnici, stručnjaci, savjetnici, pedagozi, psiholozi, psihijatri, babe vange, taroti, egzorcisti, bioliječnici, duhovni učitelji da mi daju savjet, otklone zlu energiju, saliju stravu, izlječe....a ne vide da te sve nevine slobodne cure nevaljaju, npr zadaju mi tugu, bijes, strah, mržnju ponašanjem.
Iranci pregovarali s Amerikom, potpisali i Amerika izasla iz ugovora. Sad opet Amerikanci mole za pregovore s Iranom. Izgleda je americka moc samo holivudska. Mislim imaju oni moc da ubiju, ali cim im zube pokazes ko Iran, odmah se povuku.
@dozd103 tacno tako
Jest, izbjegavaju da ih Amerikanci ne obore.
Molim vas otidjite na flightradar24, pa pogledajte sto kompanije izbjegavaju zracni prostor Irana i Iraka