Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idealan članak za nacionalizam.
...daće bog...
Pa kad je kod nas narod na to NAŽALOST navikao :((
BOSNA NIKAD NIJE BILA SRBIJA!
Najbolji video koji sam ikad video :D
Ja kako vidim Bosna se ovdje odmah pojavljuje nakon južnih slavena a Srbije nema nigdje? To što vam je dobrica čosić bacio ublehe i rekao da smo mi poturčeni to je več nešto drugo, mi samo možemo biti slaveni koji su primili Islam, to jest oni koji su skontali da je to prava vjera :)
Kako se Bosna zazeleni na mapi tamo neke 1335, i osta do danas.
a zasto srbija hiljadu cetristo i neke postane smedja i 500 godina im se ne mijenja boja? sta im se to desavalo cijelih 500 godina?
@sacir mislim da si pisao komentar na pogresnom mijestu jer sam ja postavio pitanje a ti pises o jeziku, bukovici... ako znas odgovor na moja dva pitanja onda mi napisi da znam sta im se KONKRETNO desavalo 500 godina?
ma lutka moja opet guta slova
gledam nase prostore, glavna mi asocijacija na jabuku, uzmes citavu, lagano je jedes i na kraju samo mala petiljka ostane..
šta se ovo dešavalo u BIH od 95-08???????
Nisu im godine usklađene sa slikom, ispadne da je rat kod nas trajao do 2007. ...isto tako ako pogledaš Njemačku za vrijeme 2. svjetskog rata, po ovome ispadne da je kapitulirala tek negdje 1957. ...ima još dosta grešaka...npr. po ovome CG se nikad nije odvojila od Srbije...
FUJ OVO SVE
Velika Srbija
Veliki penis
http://srbin.info/2013/09/sad-srbi-najstariji-narod-iz-cijeg-gena-poticu-arijevci-hrvati-danci/
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Rusi pokrali sve živo :D
Al' vi nadjete bajate vijesti. Klip star sto godina.
Jesam ja jedini koji je primjetio da su granice portugala stalno iste hahah :D blago se njima
Hoce i nasi mali muslimani da su neki faktor u svjetskoj istoriji. Simpaticni su.
Bar' smo na svijetskom prvenstu, a vi kako te?
Ganola, kaze se "svjetsko", a ne "svijetsko".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...sve miriši na novu podjelu.. ;)