Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stop ubijanju nedužnih civila sa bilo koje strane
Trebamo se ugledati na Izrael i ovako uzeti RS.
@tuzlanskirambo prije bi rekao da nas uzima RS i Hrvati ovako. Bošnjaci pred nestankom u Mostaru, Sarajevo i Tuzlu počeli da naseljavaju Srbi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije bitno ko je kada gdje došao. U istoriji čovječanstva svi su nekada negdje bili i negdje drugo došli. Carstva se smjenjivala, rasla i propadala. Ako je to opravdanje za genocid nad jednim narodom u 21.vjeku onda će sutra svako naći opravdanje da kolje onog drugog. Situacija u Palestini je svjetska sramota. U vrijeme holokausta čitav svijet se digao protiv Hitlera a sada ugnjetavan narod je postao ugnjetavač.
Jos malo pa sace
Ne moze me niko ubijediti da Hamas ne snosi vecinu krivice za ovo sto se desava. Prvo, odbijaju sva moguca rjesenja, al ok, to mogu shvatiti. Medjutim, vec 20 godina ispaljujes rakete, cime pozoves Izrael da ubije par hiljada tvojih ljudi i razrusi ti pola grada - a nikad nikakvu stetu ne proizvedes tim raketama. Svaki put padnu tik pored grada. Ma hajde molim vas.
Kako ih nije stid, ove Palestince, jos se bune nesto, sramota...
čifuti su prokleti… i gorit ce takvi
židovski terorizam
Glups si ko arap
napusi se tuki
Nije Hićo bio lud, tek sad vidim..
Strava. Palestina ko Srbija. Sve je manja i manja.
95% obojene karte je pustinja i nenaseljeno podrucje, izuzev danasnjih podrucja koja su pametnom politikom i tehnologijama navodnjavanja iz pustinje pretvorene u poljoprivredne povrsine, te Izrael pretvorile u velikog izvoznika voca i povrca. Ostalo je manipulacija.
sada vam zao palestinaca , koji su nekada bili vecina a sada su saterani u misju rupu od jevreja .primali jevreje kao zrtve , bili gostoprimljivi , sazalili se , a sada ih oni isteruju iz vekovne palestinske zemlje . kada su srbi primali albance na kosmetu , koji su bezali kao golje iz sopstvene zemlje , nisu ni slutili sta ce im se za 50 godina desiti.
brkicu treba vratit
Zidovi su najvece zlo
Mape sve govore
Jevreji su naseljavali taj prostor hiljadama godina... Nisam ih fan i sigurno je da ubijaju djecu svakodnevno, zbog toga trebaju odgovarati, samo ne znam kome kad sve na svijetu drže, ali to je njihov teritorij bio uvijek. Oni ce svoje uzeti nazad.
I šta sad... Šta mi tu možemo uraditi sa našeg mindera??!! Nepravde je puna zemaljska kugla.. Eto nas ovo sad pogađa aman zaman, imaamo mi većih problema u svojoj avliji.. Puca mi k za palestinu i izrael... Šta imamo mu sa palestincima osim što su nam dragi jer su muslimani valjda...
Brinemo se ko sto su se za nas nekad brinuli na ovim prostorima.. znaci jako