Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je mala maca za nase politicare..... I makar ne krade u svojoj drzavi!!
bilo bi lijepo kad bi svi oni posudjivali samo olovke
ma nije to ba nista ja znam pravog pravcatog milionera kojemu je dusa ukras balu slame iz tudje stale a o nezabiljezanim novim kalosama da i ne govorim, pogotovo kad bi dosao na sijelo kod komsije i kad bi skonto da je neko kupio nove bate...
uzimam olovku, uzimam papir, gledam, kako prebacujem olovku u dzep, vidim frajer ne gleda...........
citajuci clanak pomislih: ah pa covjek se zbunio i vjerovatno je tokom neke rasprave zaboravio da pero nije njegovo te ga nehotice smjestio u dzep :)) medjutim, gledajuci video, hahha prava blamaza - cista kleptomanija! \"dobrou noc\" :)
Klaus je veliki predsjednik i prijatelj Bosne i Srbije kao i Hrvatske. Jedino ovu marvu sa tzv kosova ne voli kao ni ja. hahaha cestitam Cesima i Slovacima otvaranje radnog trzista u Austriji i Njemackoj.
Ovako on svašta klepi, i puno krupnije. Da je to samo olovka, ejh. Predsjednik je to....
jest\' kralj xD Politicarska posla!
Taj rad,desna ruka lijevi džep...ko zna,mozda je bila dobra Parkerica :P
joj šupka, fuj!
Iz njegovog kabineta rekli su da je Klaus imao pravo uzeti olovku i da je njegovo ponašanje u potpunosti bilo u skladu sa češkim državnim protokolom. dobar neki protokl, netreba ih stavljati u auta kad dodju u posjetu da ne bi i auto zavrsilo \"po protokolu\"
Sad kad naš Alkalaj Ban-Ki-Muna ukrade! :D
Bas je sipmatican, pa nije njemu stalo do olovke, hoce covjek neki suvenir
Da li je bosnjo ja mislim da bi izglasali u evropskom parlametnu, da nam se ponovo uvedu vize!
-Ovaj gori od hercegovaca, ovo je dobar Marketing,povecace se potraznja ovih olovaka!
hhahhahaha vidi ga ko djete na tuti
kao da sam ga ja ucio