Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kome oni “pomognu” kukala mu majka
bilo gdje da dodju, more krvi domorodaca za britansku krunu.
Rusi su poznati po pomoći svima na svijetu , pljuc!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
'Ako nadjes na dnu mora dvije ribe da se svadjaju,znaj da je Englez u blizini'-Gandi.
Ajde Kraljice, koloniziraj nas visee
London calling... (The Clash)
Goodbye EU, welcome GB. Bosna! Britanija! Ne treba nam Unija! Vec postoje veliki planovi: Istra i veći dio Dalmacije se vraća Italiji, Slavonija i Vojvodina se vraćaju Madjarskoj, a Sandjak i dio Dalmacije se vraćaju Bosni. Velika Bosna i Velika Britanija!
Koga Britanci podrže on je vječan. Napravili su izrael i cijeli svijet im ne može ništa.
Cijeli svijet je protiv onih koji napraviše genocid nad komšijama.
Zbunjen Bošnjo okreće se u potrazi za prijateljima, zavrtilo mu se u glavi. Čudo nisu Arminki kakvu nagradu dodijelili, pa joj oduzeli.
Imam sljedeci plan dejstva. Posto nema vise Poljaka ni Rumuna u Ujedinjenom kraljevstvu bila bi dobra ideja da se nasim ljudima omoguci rad u Velikoj Britaniji. Ubili bi dvije muhe jednim udarcem, populaciju bi smanjili na minimum , a onda bi ona trojica sto su ostali mogli da ugase svijetlo.
a NATO mu odrzo na Manjaci vojne vjezbe pred nosom dok je bio umazan krmetinom u nekoj kafani u Lakstasima prije par mjeseci.
a NATO mu odrzo na Manjaci vojne vjezbe pred nosom dok je bio umazan krmetinom u nekoj kafani u Lakstasima prije par mjeseci.
Ako dodju, mogu samo stati na entitetske granice, i motaj kablove i gasi mjesalicu...Niposto dozvoliti..
hoce sigurno da im se u bosni proizvodi roba koju vise ne mogu dobiti iz EU🤣👍
Čitam komentare koji govore kako su britanci kao kolonijalisti ostavili haos, a u stvari je istina da su upravo oni proširili civilizaciju po svijetu. Gdje god su imali kolonije sada su to razvijene zemlje, a ostalo su korumpirane rupe.
Britanski interes i Dobrih Bošnjana se poklapaju, što je dobro. Neki čekaju Ruski interes već 40 godina....
pogledaite 13 hours film o GB diplomatiji i vodite buducnost bh
Sta su ikad briti dobro uradili? Ostavili kaos od Indije do nliskog istoka. Najveci prljavci koji hodaju kuglom zemaljskom, hijene.