Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je prikladnije da se napise "propali atentat"
...oće to "slučajno"...čudo jedno...
Dohakat će oni svima nama!
n.aci-ci.onisticka posla , tako i danas uceruju "demokracije" (kriminal ,bijedu,drogu,korumpirane polticare - njihove marionete) diljem svijeta,princip je ruke krvave do ramena a u bijelim rukavicama.mrrsh.
Pa sta ako bi Iran i optuzio SAD za ubistvo njihovog predsjednika Ahmedinidzada ? Big deal...
u redu, gosp. bosnjak, ako vi znate. ja i ne ulazim u polemike, samo kazem vlastiti stav/misljenje. a srbi su se, isto, trebali vise drzati amerike, da im pomogne skinuti onog idiorta I zlocinca (plus ostale koji su mu izasli ispod skuta) koji ih je zajasio jos na 8. sjednici, 1987.
You can kill the revolutionary But you can't kill the revolution
@dominik - Kako znas da su to Bosnjaci? I ja sam mislio da su Bosnjaci ali ogromna vecina nisu. Ovaj sajt je tipican primjer trolovanja 101. Srbi se prestavljaju kao Bosnjaci i pisu najgore o Americi a velicaju Iran, Siriju,... I ja sam se par puta upustio u polemiku dok nisam dobio savjet od jednog prijatelja da je to samo gubljenje vremena jer to nisu uopste Bosnjaci nego srbi. Specijalni rat kojim pokusavaju omrznuti Ameriku u Bosnjackim ocima. Pokusaj uci u polemiku sa nekim od njih i skontaces u par postova da to nisu Bosnjaci nego Srbi.
ameri su slucajno potamanili indijance!!!
Da nisam prisustvovao dogadjaju, stvarno ne bi vjerovao u ovo ;). I nije bila u pitanju sacma, al jest duga cijev ::)
Adolf Hitler, čovjek izvan svog vremena, vizionar koji je predvidio zlo stotinu godina ranije...
vi, bosnjaci ili muslimani, ne vidite dalje od nosa I imate pamcenje retardirane kokosi. svaki dan, kad ustanete, trebate se do pioda pokloniti I reci: thank you, america! jer, da nije bilo amerike I clintonove administracije, ne bi bilo ni vas. amerika je zaustavila srpsku agresiju na beiha I masakre muslimana, spasila vam sarajevo-vrhbosnu I otvorila mogucnosti za zivot. trebate do vijeka to cijeniti. sto vam iran I s. aranija nisu dosle bombardirati srpske polozaje i otvoriti koridore? ne, umjesto velike i mocne amerike, vi (veliki broj, ne svi) gleda u nazadne islamisticke despotije gdje vladaju pomahnitale hodze i gdje, npr., zene tretiraju kao da je 13. stoljece.
U pravu si, SIPA, FBI, CIA, KGB, MOSAD mogu Papi samo poljubiti ruku i iskoristiti priliku da se rukuju sa Tačijem, predsjednikom države Kosovo, a meni mogu samo _ p o p u š i t i _ bolcn.
Cifutski metodi nista novo.
ja im agenta, profulo sacmaricom, zemljo otvori se.
I šta je bilo dalje kada su se mali smrdljivi čifučići probudili da gledaju svoj CNN i balegaju po internetu. Ima li većih izroda i katila od Izraelićana od kada je ovoga svijeta.
Majke mi ovi US agenti niisu normalni. Ovo sa Ahmed i Nedžadom pa neki dan ono sa predsjedničkom limuzinom kada je nasuo diesel umjesto benzina.