Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako izgleda ućerivanje zapadne demokratije - evo !
Menscini da je 2012-ta, al et.
Nema potrebe ulaziti u dubiozu, gdje god je na svijetu SAD dosla dacratom ili smjenom rezima uvede "demokratiju", gdje god su se upetljale (a nema gdje nisu) bivse kolonijalne sile, te zemlje i ti narodi su unazadjeni 100 godina unazad i bivsi szrasni diktatori tih zemalja sada izgledaju kao direktori fjecijih vrtica (mada su ih sve pobili)....eto, kakav je samo selamet Amerika uvela u Afganistan....i ostavila tako....za plakati
Mosul je prije 40 godina bio predivan.
Koja Masonska propaganda da je 15,000 ISIS vojnika osvojilo pola Sirji,pola Irak sa Mosulom koji ima 2 MILIONA ljudi. A rat u Sirji nije poceo ISIS nego Amerika,Engleska i Asad sa Rusijom.
I prije 40 godina Mosul je bio pod kontrolom Sadam koji je zapoceo rat protiv Irana i ubio 1 MILION LJUDI uz pomoc Amerike ili kao sto vi nejvernici zovete "predivan grad".
Sada grade, a za nekoliko godina ce opet neko sr*nje imati. Ako ne sa ISIL-om, onda sa Iranom. Već sad su počeli zakuhavati.
Humanitarno su sravnili sa zemljom oslobodioci staro jezgro Mosula i sto pobili sto zive zakopali u rusevinama stanovnike, civile. Dijelovi ljudskih tijela su bili po rusevinama a smrad raspajucih tijela se sirio kilometrima. Toliko o oslobodiocima
Prezivjele civile su strpali u satorske kampove gdje su zene tjerali na prostituciju a one koje su odbijale sijitske milicije su silovali. Muskarce susijitske milicije hvatali i zatvarali a prijeki sudovi su u procesima koji su bili farsa uglavnom osudjivali na smrt vjesanjem. Na Bagdadskoj televiziji sijiti su imali i redoni program o ovom "dijeljenju pravde"
Vehabijo, kako ti je ime ... Da to slučajno Mosul nisu ove bradonje oslobodile 2014
Koja lafina u članku. Svi koji su pratili rat u Siriji znaju da je Mosul držala bagra sa oko 1500-2000 boraca dvije godine. Mosul su sravnili Ameri sa zemljom tokom oslobađanja, a slučajno je ubijeno oko 200k civila.
Mosul je u Iraku a ne u Siriji
Rat je poceo u Siriji gdje je i Isil osnovan 2013 tj 2 GODINE poslije je Amerika i Engleska i Rusija zapoceli rat u Siriji sto je preslo na Irak. Isil je imao 15,000 vojnika pa su magijom zauzeli pola Siriji,pola Iraka i Mosul sa 2 MILIONA ljudi. Prava Holivudska prica za neznalice.
Ovaj ISIL/ISIS je malo teža bagra bio.
Jes vala srusili su Hram Balu kome se vi nevjernici od Beograda pa do Washingtona klanjate. I dan danas placete za tim hramom.