Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On i Sebija nose Pradu. Samo veliki muslimani.
Jedi g
Kadirove….Mijesec Ramazan je…. Pa zar te ni malo nije strah…. Insanu, ako se tako mozes nazvati, svi cemo biti pitani ali ti ces izgleda biti u prvim redovima, kao i sada….Da ti se dragi Allah smiluje!
Kadirov sa prvom ženom ima 12 djece, podržava poligamiju i ima pravo na 4 žene, druga njegova žena ima 14 godina. Ova spodoba radi na štetu muslimana, licemjer level pro.
To su ti lazni muslimani sto bi Alija rekao Bolje posten krscanin nego hrdjav musliman To cu pamtiti dok sam ziv Svi na postoceiji i posle toga radi protiv allaha Danas veliki bitnis se vrti preko bogomolja
šuperdin
Izdajnik licemjer
Pokušavam dati kakav komentar,ali jednostavno ne ide od silnog gađenja na Kadirova i njemu slićne.
Ovaj ima moći u Rusiji ko Šefik Džaferović u Bosni.... Svira k...u
Olos!
"Kadirov se bavi PR-om i zapravo nikada neće riskirati svoj život". Skocio je on na CIA listi.
Opasno je kad nepismen dodje na moćnu poziciju
i igra košarku
da mi je 1 na 1 sa ovim da ga izbijem iz prade...
U BL će na kraju napraviti ovom liku mural
Ovaj je sramota za muslimane
Prodao se za Pradine cizmice 🤣🤣🤣🤣
Smrad i uvlakac u Putinovo dupe.Sramoti Islam kao vjeru.
A kad su se borili protiv Rusa bili su pravi muslimani.