Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MMF je potvrdio kako je u napadu ubijen Wabel Abdallah, 60-godišnji libanski državljanin, koji je predvodio MMF-ov ured u Kabulu od 2008. ALLAHU EKBER, ubiše kamatara i krvopiju, ALLAHU EKBER!!!!
Čestitam, samo oštro sa okupatorima i bjelosvjetskim vucibatinama. Krasno bi mi bilo žao ako bude ubijen neki službenik MMF-a ili Svjetske Banke
Dok setas Kabulom pa iz nekog automobila cujes pjesmu " A oko mene lete lete svi " bjezi glavom bez obzira :D
Bombaš samoubica Momak kojeg posao rastura.
bombaš-samoubica Sjajna profesija! Nijedan slučaj da se neki požalio na monotoniju na poslu, radi se uglvnom na svežem vazduhu, i stalno si u pokretu - bukvalno letiš na sve strane! Dobijaš beneficiran radni staž i najjače penziono: plaća u naturi 72 device i kuću u Božijem raju.
Copy-paste. Nisam napomenuo-moja greška, isprika svima. Humor. Kontaš?
A vidi ovu: "Bombaš samoubica: Što ih je više,to nas je manje!" Ahahahahaha
Nekome je prisjela vecera :)
Ubijen predstavnik MMF-a za Avganistan
Tako uobičajeno i prepoznatljivo
Osjecajna dusa pa je to uradio u blizini ,a ne u restoranu.
Duševan čovjek...
ko da je nase gore list:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pravac u Džehennem. :)
Gladan čovjek bio šta ćeš...
Vjerovatno nije musliman, samo se kršćani raznose
I ja sam malopre pojeo jabuku, socnu lepu, sve osecam vitamine u ustima, i al sad trebam da idem unaokolo i da sirim nebitne vesti? :D Sto cu da popijem ban ako ovo radim. xD